Facebook Pixel ΠΑΟΚ: O Ζέσους δυσκολεύεται να ξεχάσει τον αποκλεισμό
| 2020-10-23 10:07:00

Ατάκα-μαχαιριά από Ζέσους για ΠΑΟΚ - "Καλύτερη η..." - Τόσο πολύ τον πόνεσε ο αποκλεισμός;

Sportdog Team
Ατάκα-μαχαιριά από Ζέσους για ΠΑΟΚ - "Καλύτερη η..." - Τόσο πολύ τον πόνεσε ο αποκλεισμός;

ΠΑΟΚ: O Ζόρζε Ζέσους δυσκολεύεται να ξεχάσει τον αποκλεισμό της Μπενφίκα από τον Δικέφαλο στην 3ο προκριματική του Champions League.

Χθες μετά τη νίκη (2-4) των «αετών» της Λισαβόνας στην Πολονία επί της Λεζ Πόζναν, για τον 4ο όμιλο του Europa League, τόνισε ότι οι Πολωνοί είναι καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ.

 «Στόχος μας είναι να φτάσουμε στον τελικό, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Μετά την φάση των ομίλων εισέρχονται και οι ομάδες που αποκλείονται από το Champions League. Αυτή η ομάδα (Λεχ Πόζναν) είναι καλύτερη από τον ΠΑΟΚ, αλλά η Μπενφίκα είναι ισχυρότερη. Είχαμε μερικές δύσκολες στιγμές, αλλά πάντα ένιωθα ότι μπορούσαμε να πετύχουμε γκολ», είπε ο Πορτογάλος προπονητής.

 «Η Μπενφίκα είχε πάντα τον έλεγχο του αγώνα. Η Λέχ έχασε μόνο ένα παιχνίδι εδώ για ένα χρόνο, είναι μια ομάδα με θράσος , σημείωσε δύο γκολ και ήταν η ομάδα που κατάφερε να κάνει τα περισσότερα σουτ στην εστία. Αλλά πλήρωσε επίσης ακριβά το θράσος της. Σημειώσαμε τέσσερα γκολ και θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει περισσότερα», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags