Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Αντρέ Βιεϊρίνια: Θετικός στον κορωνοϊό ο Βιεϊρίνια - Το μήνυμα του Πορτογάλου! (ΦΩΤΟ)
| 2020-10-24 17:08:00

"Έσκασε" θέμα στον ΠΑΟΚ: Θετικός στον κορωνοϊό ο Βιεϊρίνια - Το μήνυμα του Πορτογάλου! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
"Έσκασε" θέμα στον ΠΑΟΚ: Θετικός στον κορωνοϊό ο Βιεϊρίνια - Το μήνυμα του Πορτογάλου! (ΦΩΤΟ)

ΠΑΟΚ - Αντρέ Βιεϊρίνια: Πάνω που ετοιμαζόταν για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση μετά τη συμφωνία με τον Δικέφαλο, ο Πορτογάλος ενημέρωσε τον κόσμο ότι προσβλήθηκε από κορωνοϊό.

Ο Βιεϊρίνια στο μήνυμά του τόνισε ότι τα τεστ της συζύγου, της κόρης του, αλλά και όσων ήρθαν σε επαφή μαζί του βγήκαν αρνητικά, τονίζοντας ότι θα περιμένει ακόμα 15 μέρες για να μπει ξανά στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Αναλυτικά το μήνυμα του αρχηγού του ΠΑΟΚ:

«Ήταν δύσκολο το καλοκαίρι μου και όπως ίσως καταλάβατε, έχασα κάποια στιγμή την πίστη μου ότι όλα θα πήγαιναν καλά. Ο Ιβάν Σαββίδης έχει τον τρόπο του. Πατρικό τρόπο. Του είμαι ευγνώμων που θα συνεχίσω στον ΠΑΟΚ, στο σπίτι μου.

Δυο μήνες περίμενα αυτήν ακριβώς τη στιγμή. Να ετοιμαστώ να ξαναβάλω τα ρούχα της προπόνησης, να δω τον προπονητή, τους συμπαίκτες και ολους που δουλεύουν στην ομάδα.

Ε, θα περιμένω καμιά 15αριά μέρες παραπάνω!!! Στις ιατρικές εξετάσεις για την επιστροφή, βρέθηκα θετικός στον covid-19! Είμαι χωρίς συμπτώματα, η γυναίκα μου και η κόρη μου πήραν τα αρνητικά τεστ, όλοι όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί μου τις προηγούμενες μέρες υποβλήθηκαν σε τεστ και τα αποτελέσματά τους ήταν αρνητικά. Ξεκινάω με μια μικρή άδεια την νέα μου χρονιά στον ΠΑΟΚ. Σορρυ κόουτς!

Ανυπομονώ να σας ξαναδώ όλους! Προστατέψτε τους εαυτούς σας, φορέστε μάσκες και σύντομα θα είμαστε όλοι μαζί... stay safe».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ήταν δύσκολο το καλοκαίρι μου και όπως ίσως καταλάβατε, έχασα κάποια στιγμή την πίστη μου ότι όλα θα πήγαιναν καλά. Ο Ιβάν Σαββίδης έχει τον τρόπο του. Πατρικό τρόπο. Του είμαι ευγνώμων που θα συνεχίσω στον ΠΑΟΚ, στο σπίτι μου. Δυο μήνες περίμενα αυτήν ακριβώς τη στιγμή. Να ετοιμαστώ να ξαναβάλω τα ρούχα της προπόνησης, να δω τον προπονητή, τους συμπαίκτες και ολους που δουλεύουν στην ομάδα. Ε, θα περιμένω καμιά 15αριά μέρες παραπάνω! !!Στις ιατρικές εξετάσεις για την επιστροφή, βρέθηκα θετικός στον covid-19! Είμαι χωρίς συμπτώματα, η γυναίκα μου και η κόρη μου πήραν τα αρνητικά τεστ, όλοι όσοι ήρθαν σε επαφή μαζι μου τις προηγούμενες μέρες υποβλήθηκαν σε τεστ και τα αποτελέσματά τους ήταν αρνητικά. Ξεκινάω με μια μικρή άδεια την νέα μου χρονιά στον ΠΑΟΚ. Σορρυ κόουτς! ???? Ανυπομονώ να σας ξαναδώ όλους! Προστατεψε τους εαυτους σας,φορεστε μασκες και συντομα θα ειμαστε ολοι μαζι...stay safe.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andre Vieirinha (@vieirinhaofficial) στις

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags