Facebook Pixel Παναγιώτης Βαρούχας – Τάσος Κάκος: Συμφώνησαν επιτέλους Βαρούχας και Κάκος – Τι είπαν για ΑΕΚ και ΠΑΣ – Αδικήθηκε ο ΠΑΟ; (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-10-25 23:44:00

Συμφώνησαν επιτέλους Βαρούχας και Κάκος – Τι είπαν για ΑΕΚ και ΠΑΣ – Αδικήθηκε ο ΠΑΟ; (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Συμφώνησαν επιτέλους Βαρούχας και Κάκος – Τι είπαν για ΑΕΚ και ΠΑΣ – Αδικήθηκε ο ΠΑΟ; (ΒΙΝΤΕΟ)

Παναγιώτης Βαρούχας – Τάσος Κάκος: Χωρίς ιδιαίτερη γκρίνια πέρασε η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη χρήση VAR, όπως παραδέχθηκαν άλλωστε τόσο ο Παναγιώτης Βαρούχας όσο και ο Τάσος Κάκος.

Σχολιάζοντας τις επίμαχες φάσεις από το ΠΑΣ-ΑΕΚ ο Βαρούχας στην ΕΡΤ και ο Κάκος στο OPEN, συμφώνησαν πως όλες οι αποφάσεις ήταν σωστές!

Συγκεκριμένα, για το πέναλτι της ΑΕΚ, με τη χρήση VAR, ανέφεραν ότι ο Χουτετσιώτης πήγε με τα πόδια και τα χέρια και… γκρέμισε τον Χνιντ, ενώ για το πέναλτι που ζήτησε στο 45’ ο ΠΑΣ, σχολίασαν πως ο Χνιντ βρήκε μπάλα και δεν υπάρχει παράβαση.

Από εκεί και πέρα, Κάκος και Βαρούχας χαρακτήρισαν σωστές και τις δύο αποφάσεις μέσω var για τα γκολ των γηπεδούχων που ακυρώθηκαν ως οφσάιντ.

Δείτε τις φάσεις του αγώνα:

 

 

Τέλος, σχολιάζοντας τις επίμαχες φάσεις στο ματς του Σαββάτου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΛ, ο Παναγιώτης Βαρούχας τόνισε πως δεν υπήρξαν λάθη της διαιτησίας.

 

 

 

Συγκεκριμένα, για το πέναλτι που ζήτησε ο Αμρ Ουάρντα στο 0-0, σημείωσε πως δεν υπάρχει παράβαση, χαρακτήρισε σωστό το πέναλτι υπέρ των Πράσινων, ενώ ήταν ξεκάθαρος και για τη φάση του 84ου λεπτού. Σημείωσε πως ο Μακέντα είναι σε θέση οφσάιντ και σωστά δεν δόθηκε πέναλτι στη συνέχεια αφού και ο αμυντικός πάτησε στο χορτάρι και όχι τον Ιταλό.

 

Δείτε τις φάσεις του αγώνα:

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags