Facebook Pixel Sportdog.gr | Τα Κύπελλα Ευρώπης συνεχίζονται με κρίσιμα παιχνίδια για τις ελληνικές ομάδες
| 2020-10-26 10:48:00

Τα Κύπελλα Ευρώπης συνεχίζονται με κρίσιμα παιχνίδια για τις ελληνικές ομάδες

Sportdog Team
Τα Κύπελλα Ευρώπης συνεχίζονται με κρίσιμα παιχνίδια για τις ελληνικές ομάδες

Πόρτο-Ολυμπιακός, ΑΕΚ-Λέστερ και Γρανάδα-ΠΑΟΚ με 0% γκανιότα από το Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους

Οι όμιλοι των Κυπέλλων Ευρώπης ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα και ο απολογισμός των ελληνικών ομάδων στην πρώτη αγωνιστική ήταν μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα. Η δράση συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα, με κρίσιμα παιχνίδια για τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, στη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων τους. 

Ο Ολυμπιακός μπήκε με το δεξί στον τρίτο όμιλο του Champions League. Με το γκολ του Χασάν στις καθυστερήσεις κέρδισε με 1-0 τη Μαρσέιγ στο Καραϊσκάκη. Θέλει να συνεχίσει τις επιτυχίες και αύριο (22:00) στην Πορτογαλία, στο παιχνίδι με την Πόρτο, η οποία στην πρεμιέρα ηττήθηκε με 3-1 από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Την Πορτογαλία επισκέφτηκε η ΑΕΚ την προηγούμενη εβδομάδα και ηττήθηκε με 3-0 από τη Μπράγκα. Την Πέμπτη (19:55) υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τη Λέστερ, με στόχο τη νίκη. Στο πρώτο της παιχνίδι η αγγλική ομάδα κέρδισε εύκολα με 3-0 τη Ζόρια Λουγκάνσκ.

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πάρει τους 3 βαθμούς στην Τούμπα κόντρα στην Ομόνοια, αφού παραχώρησε ισοπαλία με 1-1. Θα προσπαθήσει να φύγει αήττητος την Πέμπτη (22:00) από την Ισπανία, κόντρα στη Γρανάδα, η οποία στην πρεμιέρα κέρδισε με 1-2 την Αϊντχόφεν στην Ολλανδία.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα και στους τρεις αγώνες, Πόρτο-Ολυμπιακός, ΑΕΚ-Λέστερ και Γρανάδα-ΠΑΟΚ, στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους. 

Ειδικά στοιχήματα για σκόρερ, κόρνερ, κάρτες, πέναλτι, αυτογκόλ

Οι παίκτες του Pamestoixima.gr έχουν πολλές στοιχηματικές επιλογές για να ποντάρουν στα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων στο Champions League και το Europa League.  

Ανάμεσά τους είναι και τα ειδικά στοιχήματα για τα σκορ πολλαπλών επιλογών, το σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι, τον σκόρερ του πρώτου και του τελευταίου γκολ, τον σκόρερ οποιουδήποτε τέρματος, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει.

Προσφέρονται ακόμα ειδικά στοιχήματα για την πρώτη κάρτα, την κόκκινη κάρτα, το σύνολο των καρτών, το αυτογκόλ, τον νικητή των κόρνερ, το πρώτο και το τελευταίο κόρνερ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τη διαφορά νίκης, το πέναλτι στον αγώνα, τα μονά/ζυγά γκολ, το ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ και πολλά άλλα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags