Facebook Pixel Πόρτο - Ολυμπιακός: Το πιστεύει ο Βινάγκρε - Η ατάκα του για το ματς με Πόρτο - "Καλό για τις ομάδες που..."
Ποδόσφαιρο
| 2020-10-26 11:21:00

Το πιστεύει ο Βινάγκρε - Η ατάκα του για το ματς με Πόρτο - "Καλό για τις ομάδες που..."

Sportdog Team
Το πιστεύει ο Βινάγκρε - Η ατάκα του για το ματς με Πόρτο - "Καλό για τις ομάδες που..."

Πόρτο - Ολυμπιακός: Αισιόδοξος για τον αγώνα κόντρα στους "δράκους" εμφανίστηκε σε δηλώσεις που έκανε κατά την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού ο Ρούμπεν Βινάγκρε.

«Νομίζω πως έχουμε πολύ καλή ομάδα, μπορούμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Ξέρουμε πως η Πόρτο είναι μια δυνατή ομάδα, όμως κι εμείς έχουμε αντίστοιχα πολύ καλή ομάδα», ανέφερε αρχικά ο Βινάγκρε.

Αναφερόμενος στις έξτρα μέρες ξεκούρασης, αλλά και προετοιμασίας που είχαν οι Πειραιώτες μετά την αναβολή του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ο ίδιος ανέφερε τα εξής: «Ναι είναι σημαντικό, αλλά δεν είναι αυτό το πιο σημαντικό. Το πιο σημαντικό είναι αυτοί που θα βρεθούν στον αγωνιστικό χώρο να τα δώσουν όλα, να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να ανταποκριθούν στις δυσκολίες ενός παιχνιδιού Champions League».

Ολοκληρώνοντας τα λεγόμενα του, ο ίδιος αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι το ματς θα γίνει υπό την παρουσία 3.750 φίλων των «δράκων»: «Είναι πολύ καλό για τις ομάδες και για το ποδόσφαιρο γενικότερα η επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags