Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Αποκάλυψη! Γι΄ αυτό δεν άνοιξαν τα γήπεδα της Super League
| 2020-10-26 12:40:00

Βόμβα! Γι' αυτό δεν άνοιξαν τα γήπεδα - "Έτρεμαν" την Τούμπα - Θα γινόταν χαμός με Ολυμπιακό!

Οι Μιχείες
Βόμβα! Γι' αυτό δεν άνοιξαν τα γήπεδα - "Έτρεμαν" την Τούμπα - Θα γινόταν χαμός με Ολυμπιακό!

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Η εκπομπή του sportdog στο ραδιόφωνο του Alpha 98.9, "Mιχείες", με τον Ευάγγελο Μίχο, κάθε Σαββατοκύριακο, 18:00-20:00, κρύβει πάντα αποκαλύψεις. 

Χθες ο έγκριτος ρεπόρτερ του sportdog, Ευάγγελος Μίχος, έδωσε στον αέρα όλο το παρασκήνιο σχετικά με την απόφαση της κυβέρνησης να πάρει πίσω την πρόταση για διεξαγωγή των αγώνων της Superleague με κόσμο στις κερκίδες. 

Διαβάστε αναλυτικά όσα αποκαλύφθηκαν στις "Μιχείες", χθες το απόγευμα, από τον Ευάγγελο Μίχο... 

"Μόλις για λίγες ώρες κράτησε η απόφαση για κόσμο στα γήπεδα στην Ελλάδα. Θυμίζουμε ότι μετά τις σχετικές ανακοινώσεις το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, ήρθε η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη την επόμενη μέρα για ακύρωση της συγκεκριμένης πρότασης.

Η αλήθεια είναι πως παρά τις ανακοινώσεις, αρκετοί λοιμοξιολόγοι διατηρούσαν τις επιφυλάξεις τους για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα και μάλιστα υπήρχε συζήτηση για το εάν θα πρέπει το ποσοστό να είναι 10% ή 5%, όπως ζητούσαν πολλοί ειδικοί.

Τι μεσολάβησε όμως και φτάσαμε στην ακύρωση της απόφασης; Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής "Μιχείες" του Alpha 98.9, υπήρξε... κόλλημα με τον ΠΑΟΚ!

Αυτό που δεν διέρρευσε, ήταν πως οι λοιμοξιολόγοι ήταν κάθετοι να μην ανοίξει το γήπεδο της Τούμπας. Συγκεκριμένα, για το ΠΑOΚ-Ομόνοια είχαν ξεκαθαρίσει πως δεν συμφωνούν να γίνει παρουσία κόσμου, καθώς φοβόντουσαν το... ντου, αφού πριν από 20 ημέρες και συγκεκριμένα πριν το παιχνίδι με την Μπενφίκα, υπήρξε μεγάλη συγκέντρωση οπαδών του Δικεφάλου στους δρόμους. Γι’ αυτό και ήταν κάθετοι να μην ανοίξει τις θύρες του το γήπεδο της Θεσσαλονίκης.

Κάτι τέτοιο φυσικά, ειδικά αφού έπαιζε και ο Ολυμπιακός στο Γ. Καραϊσκάκης την Τρίτη, θα προκαλούσε (και επικοινωνιακά) τρομερές αναταραχές και γι' αυτό αποφασίστηκε να κλείσουν όλα τα γήπεδα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags