Facebook Pixel Ολυμπιακός – Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Αντίδραση Καραπαπά για Γιαννακόπουλο – Απάντηση με… καρφάρες για Παναθηναϊκό (ΦΩΤΟ)
| 2020-10-26 17:03:00

Αντίδραση Καραπαπά για Γιαννακόπουλο – Απάντηση με… καρφάρες για Παναθηναϊκό (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Αντίδραση Καραπαπά για Γιαννακόπουλο – Απάντηση με… καρφάρες για Παναθηναϊκό (ΦΩΤΟ)

Ολυμπιακός – Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Ο Παναθηναϊκός επικράτησε χθες του Ολυμπιακού με 62-61 για την Α1 μπάσκετ γυναικών και σταμάτησε το τεράστιο σερί των ερυθρόλευκων, οι οποίοι μετρούσαν συνολικά 137 ματς αήττητοι σε όλες τις διοργανώσεις.

Η επιτυχία αυτή πανηγυρίστηκε… έξαλλα από τον κόσμο του Παναθηναϊκού, ενώ υπήρξε και σχετικό υβριστικό ποστάρισμα από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ο αντιπρόεδρος λοιπόν της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, απάντησε μέσω social media, παραθέτοντας στοιχεία με τους τίτλους και τις νίκες των δύο «αιωνίων» τα τελευταία χρόνια στα ερασιτεχνικά αθλήματα.

Στο ποστάρισμά του μεταξύ άλλων κάνει λόγο για 91 νίκες του Ολυμπιακού έναντι του Παναθηναϊκού σε 103 αγώνες για το βόλεϊ ανδρών, το βόλεϊ γυναικών, το πόλο ανδρών, το μπάσκετ γυναικών και το πινγκ πονγκ, ενώ ολοκληρώνει την ανάρτησή του με τη φράση «το γαρ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη…».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags