Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Ο πιτσιρικάς του ΠΑΟΚ που... παίρνει η Μπάρτσα με 1.000.000!
| 2020-10-26 22:35:00

"Γλέντησε" μόνος του τον Ολυμπιακό: Ο πιτσιρικάς του ΠΑΟΚ που... παίρνει η Μπάρτσα με 1.000.000!

Οι Μιχείες
"Γλέντησε" μόνος του τον Ολυμπιακό: Ο πιτσιρικάς του ΠΑΟΚ που... παίρνει η Μπάρτσα με 1.000.000!

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-0 στο ντέρμπι της Κ-19 με τον Ολυμπιακό και έδειξε ότι εξακολουθεί να είναι το... αφεντικό στο πρωτάθλημα της εν λόγω κατηγορίας. Οι Θεσσαλονικείς έχουν κατακτήσει τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα, ενώ παραμένουν αήττητοι για ισάριθμες σεζόν!

Πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία, ειδικά από τη στιγμή που ο Δικέφαλος έχει μεγάλο ανταγωνισμό, με τον Ολυμπιακό να έχει επενδύσει πολλά στι Ακαδημίες για να πάρει το πάνω χέρι. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει ρίξει πολλά χρήματα στα τμήματα υποδομής με στόχο οι Πειραιώτες όχι μόνο να παράγουν μεγάλα ταλέντα για το "αύριο" της ανδρικής ομάδας, αλλά και να κυριαρχήσουν στις μικρές ηλικίες. Παρ' όλα αυτά, ο Δικέφαλος του Βορρά αποδεικνύει πως έχει τον τρόπο να παραμένει στην κορυφή, με την τρομερή ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία να μην έχει αντίπαλο στην κατηγορία Κ-19.

Αναφορικά με την αναμέτρηση, ο ΠΑΟΚ είχε σε μεγάλη μέρα τον Ιωάννης Κωνσταντέλια, ο οποίος έβγαλε την ασίστ για το γκολ. Ο πιτριρικάς, για το ταλέντο του οποίου σας έχει γράψει πολλάκις το Sportdog.gr, εξακολουθεί να τρελαίνει κόσμο με αυτά που κάνει στο γήπεδο. Πρόκειται για έναν φαντεζί παίκτη με φοβερές ικανότητες στον χειρισμό της μπάλα και μεγάλη έφεση στην ντρίμπλα.

Στον Δικέφαλο πιστεύουν πάρα πολύ στις δυνατότητες του 17χρονου, αφού οι ειδικοί θεωρούν ότι πρόκειται για ένα από τα κορυφαία ταλέντα της Ευρώπης. Γι' αυτό και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ τον έχουν "δέσει" με συμβόλαιο, οι αποδοχές του οποίου αγγίζουν τις 100.000 ευρώ, ενώ η ρήτρα αγοράς του ανέρχεται στο 1.000.000 ευρώ. Και πώς να κάνουν αλλιώς, από τη στιγμή που για τον Κωνσταντέλια έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα και η Άρσεναλ!

Όσον αφορά στους ηττημένους, ένα κακό αποτέλεσμα δεν σημαίνει πως δεν διαθέτουν πλούσιο ταλέντο στις τάξεις τους. Για τον Ολυμπιακό ξεχώρισε ο Χρήστος Λιάτσος, για τον οποίο ακούγονται επίσης τα καλύτερα λόγια. Ο μικρός είναι πολλά υποσχόμενος παίκτης, αφού πρόκειται για σπουδαίο μπαλαδόρο με σούπερ προοπτικές εξέλιξης και οι Ερυθρόλευκοι ποντάρουν πολλά πάνω του για το μέλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μεταγραφή από το... πουθενά στον ΠΑΟΚ - Μεγάλο κόλπο Φερέιρα - Έτσι λύνει το τεράστιο πρόβλημα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags