Facebook Pixel Πόρτο - Ολυμπιακός: "Επικίνδυνος ο Σισέ, αυτή είναι 11αδα του Ολυμπιακού"
Ποδόσφαιρο
| 2020-10-27 19:08:00

"Επικίνδυνος Σισέ, αυτή η 11αδα του Ολυμπιακού – Γιατί τόση υπεραισιοδοξία; - Οιωνός διπλού ότι…"

Του Αδέσποτου
"Επικίνδυνος Σισέ, αυτή η 11αδα του Ολυμπιακού – Γιατί τόση υπεραισιοδοξία; - Οιωνός διπλού ότι…"

Πόρτο - Ολυμπιακός: Ο Σπύρος Γρομητσάρης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Alpha 9.89, οι Αδέσποτοι, και ανέλυσε τα δεδομένα ενόψει της αποψινής αναμέτρησης του Ολυμπιακού στην έδρα της Πόρτο.

Ο έμπειρος ρεπόρτερ του Ολυμπιακού έκανε λόγο για τις απουσίες των Μπα, Καμαρά και το κατά πόσο θα επηρεάσουν την ομάδα, ενώ υπερτόνισε τη μεγάλη δυσκολία του ματς για τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα υποστήριξε:

Για τη μπλε εμφάνιση των Πειραιωτών: "Για τους προληπτικούς, ο Ολυμπιακός θα φορέσει μπλε φανέλα, με την οποία έχει κάνει τα δύο μεγάλα διπλά κόντρα στην Άρσεναλ (2015 και 2019), ενώ έχει νικήσει μέσα στη Μονακό το 1993 και τον Άγιαξ στο ΟΑΚΑ το 1982".

Για τις απουσίες του Ολυμπιακού: "Η μεγαλύτερη απώλεια του Ολυμπιακού είναι ο Καμαρά. Μπορεί να λείπουν οι Μπα και Σουντανί, όμως όλοι θυμόμαστε τι ματς έχει κάνει ο Καμαρά σε αναμετρήσεις υψηλών απαιτήσεων σαν την αποψινή και σίγουρα αποτελεί τη Νο.1 απουσία που θα μπορούσε να έχει ο Πέδρο Μαρτίνς".

Για την παρουσία του Σισέ αντί του Μπα στην ενδεκάδα: "Ο Σισέ ίσως δώσει πλεονέκτημα στον Ολυμπιακό στα στημένα γιατί είναι πιο αλτικός από τον Μπα και κυνηγά το γκολ. Αμυντικά, όμως, η παρουσία του συνιστά μειονέκτημα σε σχέση με τον Μπα. Είναι μεν πιο γρήγορος, όμως είναι ικανός να κάνει το τέλειο παιχνίδι για 89 λεπτά και για ένα λεπτό να κολλήσει το μυαλό του και να σε κάνει να πεις «Θεέ μου, πώς το έκανε αυτό;». Να θυμίσω ένα ματς με τη Μίλαν στην Ιταλία, όταν επί 70 λεπτά ήταν τέλειος και έπειτα ο Ολυμπιακός δέχθηκε τρία γκολ σε 9 λεπτά και ο Σισέ ευθυνόταν σε όλα".

Για τη δυσκολία της αναμέτρησης: "Από το κλίμα που εισπράττεται στα social media και στον Τύπο, υπάρχει μια υπεραισιοδοξία που καλό θα είναι να κοπεί πριν τη σέντρα. Η Πόρτο είναι μια πολύ καλή ομάδα και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί την έχουμε υποτιμήσει. Για εμένα το αποψινό ματς είναι πάρα πολύ δύσκολο και θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός θα δεχθεί μεγάλη πίεση. Μην ξεχνάμε ότι για την Πόρτο το ματς είναι δίχως αύριο. Εάν δε νικήσει σήμερα θα βρεθεί σε δύσκολη θέση, αφού έχασε στο πρώτο παιχνίδι. Και ο Κονσεϊσάο βρίσκεται υπό πίεση, το θέμα είναι να δούμε το τι επίδραση θα έχει στην ομάδα η όλη κατάσταση".

Για τον Μαρτίνς: "Ο Μαρτίνς έχει κάνει τεράστια άλματα με τον Ολυμπιακό στα "σκαλοπάτια" της προπονητικής μέσα σε δύο χρόνια και κάτι. Ήρθε στην Ελλάδα ως ένας ταπεινός Πορτογάλος προπονητής και πλέον το όνομά του παίζει ανάμεσα στους κορυφαίους. Μπορεί να είναι και ο πιο επιτυχημένος Πορτογάλος τη δεδομένη χρονική στιγμή, με βάση τη συνέπεια που έχει επιδείξει".

Για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού: "Δεν έχει πολλά να σκεφτεί ο Μαρτίνς. Η ενδεκάδα κανονικά θα ήταν η ίδια με τη Μαρσέιγ, κάτι που τελικά δεν θα γίνει λόγω της παρουσίας του Σισέ αντί του Μπα. Κατά τα άλλα, ο Σα θα είναι τερματοφύλας, Σεμέδο-Σισέ στα στόπερ, Ραφίνια και Χολέμπας τα μπακ. Μπουχαλάκης, Εμβιλά στο κέντρο, ο Βαλμπουενά δεκάρι, στα άκρα οι Ραντζέλοβιτς-Μασούρας και προωθημένος ο Ελ Αραμπί".

Για τη διαιτησία: "Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό που ο διαιτητής είναι Γερμανός. Ας μη αποφύγουμε αυτή τη συζήτηση γιατί έχουμε χορτάσει από την ελληνική λίγκα. Δεν χρειάζεται να συζητάμε και για την Ευρώπη, αν και δίνονται αφορμές και εκεί".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΒΟΜΒΑ μεγατόνων: "Μάχη" Σαββίδη-Μαρινάκη για παικταρά της ΑΕΚ – Θα... τρελαθεί ο Μελισανίδης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags