Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: O Κυριακός Παπαδόπουλο ήταν σε αναζήτηση ομάδας
| 2020-10-28 15:20:00

Σοκάρουν τα λεφτά του Κυριάκου - Με ποιον "σφάχτηκε" - Τσάμπα ΠΑΟΚτσής - Ανέκδοτο με Μίλαν!

GOALάρες by Εvaggelistis
Σοκάρουν τα λεφτά του Κυριάκου - Με ποιον "σφάχτηκε" - Τσάμπα ΠΑΟΚτσής - Ανέκδοτο με Μίλαν!

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Απο τον περασμένο Νοέμβριο, όταν τα έσπασε με το Αμβούργο επειδή είχε υποβιβαστεί σε  πέμπτο/έκτο στόπερ της ομάδας στην Μπουντεσλίγκα 2, ο Κυριακός Παπαδόπουλο ήταν σε αναζήτηση ομάδας. Δεν τα κατάφερε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, έμεινε και εξάντλησε ως το καλοκαίρι το συμβολαιό του στη γερμανική ομάδα.

Το καλοκαίρι κυκλοφορούσε στην αγορα ως ελεύθερος αλλά έπρεπε να φτάσει του Αγίου Δημητριου, Οκτώβριος στα τελειωματά του δηλαδή, για να υπογράψει σε ομάδα και μάλιστα σε μια μικρομεσαία κροάτικη!

Τι συνέβη, πως η καριέρα του μέχρι πρότινος διεθνούς Ελληνα στόπερ (κτυπήθηκε ομολογουμένως απο δυνατούς τραυματισμούς που τον επηρέασαν αγωνιστικά/αθλητικά) πήρε τέτοιο κατήφορο, η εγκατάλειψη του απο τον ατζέντη που του την έχτισε, το παρασκήνιο για να υπογράψει στη Λοκομοτίβα και να μην...ξεμείνει στον ΠΑΟ Κουφαλίων και το απίστευτο  limit down του κασέ του.

1η) Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος αφού προτάθηκε σε ομάδες όλης της υφηλίου, έφτασε κοντά σε μερικές αλλά κόπηκε στα ιατρικά κι αφού απο το 1,3 εκατ. ευρώ που έπαιρνε στον Αμβούργο την τελευταία του σεζόν έφτασε να συζηταει ακόμη και με κάτω απο 100 χιλιάρικα φιξ αποδοχές, βρήκε επιτέλους νεα ποδοσφαιρική στέγη. Συγκεκριμένα, στην Κροατία και στην προτελευταία του πρωταθλήματος Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ!

2η) Αν πιστέψουμε μάλιστα αυτα που ακούγονται στην ελληνική μανατζερική πιάτσα, για να ξαναπαίξει ποδοσφαιρο και να επιχειρησει στα 28 του χρόνια restart στην καριέρα του, δέχθηκε να υπογράψει στην Λοκομοτίβα με μόλις 50.000 ευρώ στανταρ αποδοχές...

3η) Στην ελληνική Σούπερλιγκ είχε προταθεί αρχικά σε ΠΑΟΚ, στην ΑΕΚ και στον Παναθηναϊκό, το ονομά του  ακούστηκε απο τη Λαμία μέχρι τον Απόλλων Σμύρνης  και τον Ατρόμητο αλλά οι απαιτήσεις έστω και με μπονους στόχων αλλά και συμμετοχών κυμαινόντουσαν αναλόγως (την ομάδα και το τάιμινγκ) απο 250 ως και 120 χιλιάρικα. Για να καταλήξει να κάνει προπονήσεις και να δίνει φιλικά με τον ΠΑΟ Κουφαλίων στη Θεσσαλονίκη, ομάδα Γ´εθνικής.

4η) Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος τον τελευταίο χρόνο κυκλοφορούσε ελεύθερος, χωρίς σταθερό ατζέντη αφού ήρθε σε ρήξη με τον Πολ Κουτσολιάκο. Ο ομογενής ατζέντης που του έφτιαξε/απογείωσε την καριέρα και του έκανε τις μεταγραφες στην Μπουντεσλίγκα, διαφωνησε μαζί του λόγω... Αμβούργου και τον άφησε!

5η) Ο Παπαδόπουλος προσπάθησε μέσω Βρύζα να περάσει στον ΠΑΟΚ στις αρχες του καλοκαιριου, πονταροντας πως είναι και δηλωμένος ΠΑΟΚτσής αλλά... κόπηκε. Εκανε κάποιες προπονήσεις στον Παναθηναϊκό αλλά μέχρι εκεί. Προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα μέσω Δώνη στη Μακάμπι Τελ Αβίβ αλλά μάταια...

6η) Στη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, όπως μεταφέρθηκε τουλάχιστον στη στήλη, τον πήγε ένα όψιμος ατζέντης, που έπαιξε για πολλά χρόνια στην Ελλάδα σε διάφορες ομάδες (Λαμία, Καλαμάτα κ.ά.). Ο λόγος για τον Γιόκιτς, ο οποίος κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στον ΠΑΟ Κουφαλιων, εκεί δηλαδή που έκανε προπονήσεις ο Κυριάκος Παπαδόπουλος...

7η) Το... αστείο της υπόθεσης είναι πως γράφτηκε στα κροατικά ΜΜΕ και έγινε αναπαραγωγή/copy paste πως ο Κυριάκος Παπαδόπουλος πριν καταλήξει στην Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ προτάθηκε/απασχόλησε Ντιναμο Βουκουρεστίου, Μακάμπι Τελ αβίβ αλλά και τη... Μίλαν! Την ορίτζιναλ Μίλαν...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βόμβα" με Φετφατζίδη και μεγάλη ελληνική ομάδα - Δεν πρόλαβε να φύγει - Χαμός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags