Facebook Pixel Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης: "Βόμβα" άνευ προηγουμένου στην Ισπανία: "Ο Μπαρτομέου ήταν υπό τον έλεγχο του Πέρεθ"!
Ποδόσφαιρο
| 2020-10-28 22:44:00

"Βόμβα" άνευ προηγουμένου στην Ισπανία: "Ο Μπαρτομέου ήταν υπό τον έλεγχο του Πέρεθ"!

Sportdog Team
"Βόμβα" άνευ προηγουμένου στην Ισπανία: "Ο Μπαρτομέου ήταν υπό τον έλεγχο του Πέρεθ"!

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης: Σαν "κεραυνός εν αιθρία" έπεσε στο ισπανικό ποδόσφαιρο η δήλωση του προέδρου της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας, ότι ο Τζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου βρισκόταν υπό τον έλεγχο του Φλορεντίνο Πέρεθ!

Μετά την παραίτηση του Μπαρτομέου από την διοίκηση της Μπαρτσελόνα, ο πρόεδρος της ισπανικής λίγκας έδωσε μεγάλη συνέντευξη στην "Mundo Deportivo" και ανέφερε ότι οι πρόεδροι των δύο μεγάλων του ισπανικού ποδοσφαίρου είχαν στενή συνεργασία και πως ο ισχυρός άνδρας της Ρεάλ ήλεγχε τις κινήσεις αυτού των "μπλαουγκράνα"!

«Ο Μπαρτομέου ήταν υπό τον έλεγχο του Πέρεθ. Αυτό πιστεύω. Η European Super League ήταν πάντοτε το όνειρο του Πέρεθ. Έχει δουλέψει πολύ πάνω σε αυτό το θέμα, δεν είναι κάτι το καινούργιο. Είναι ένα τρομερό λάθος αυτό, ο Μπαρτομέου δεν καταλαβαίνει τις οικονομικές επιπτώσεις που θα φέρει μια τέτοια κίνηση», δήλωσε ο Χαβιέρ Τέμπας και άναψε... φωτιές.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags