Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τρομερές ατάκες Μαρτίνς για Μπουχαλάκη μετά το λάθος με Πόρτο
| 2020-10-30 18:08:00

Ηγετική παρέμβαση Μαρτίνς - Τρομερές ατάκες για Μπουχαλάκη μετά το λάθος με Πόρτο

Sportdog Team
Ηγετική παρέμβαση Μαρτίνς - Τρομερές ατάκες για Μπουχαλάκη μετά το λάθος με Πόρτο

Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς ύψωσε "ασπίδα προστασίας" στον Ανδρέα Μπουχαλάκη για την κριτική που δέχθηκε εξαιτίας του σοβαρού λάθους του στο ματς με την Πόρτο που χάρισε ένα γκολ στους αντιπάλους.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αποθέωσε τον "Μπούχα", τον οποίο χαρακτήρισε ως "προσωποίηση ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού" και "εμβληματικό παίκτη" για την ομάδα!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη Nova:

Για το μάθημα από το ματς με την Πόρτο: «Το γνωρίζαμε ήδη. Δεν μπορείς να κάνεις τόσο σημαντικά λάθη γιατί τα πληρώνεις. Είμαστε στεναχωρημένοι, ήταν αρνητική βραδιά αλλά δείξαμε προσωπικότητα και παίξαμε με την ψυχή μας. Τα δώσαμε όλα σε ένα δύσκολο γήπεδο κόντρα σε μια καλή ομάδα αλλά μπορούσαμε κάτι καλύτερο. Πρέπει να το ξεχάσουμε και με αυτοπεποίθηση να προσχωρήσουμε μπροστά. Χάσαμε όλοι μαζί. Την ευθύνη την έχω εγώ. Ο Μπουχαλάκης έκανε λάθος αλλά είναι η προσωποποίηση του παίκτη του Ολυμπιακού. Παίζει με την ψυχή του και αποτελεί έναν από τους εμβληματικούς παίκτες της ομάδας».

Για την ψυχολογία του Μπουχαλάκη: "Θα το ξεπεράσει με τη βοήθεια όλων μας Είναι πολύ δυνατός άνθρωπος με τεράστια προσωπικότητα και θα σταθεί στο ύψος του σαν επαγγελματίας. Θα είμαστε όλοι δίπλα του».

Για το ματς με τον Απόλλωνα: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα που παίζει κλειστή άμυνα. Θα χρειαστεί υπομονή και αποτελεσματικότητα. Να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας. Να είμαστε απόλυτα σοβαροί και συγκεντρωμένοι για τη νίκη».

Για τις ευκαιρίες στους νέους παίκτες που ήρθαν: «Έτσι πρέπει να γίνει Όλοι οι νέοι παίκτες είναι καλοί αλλά τους λείπει αγωνιστικός ρυθμός. Πρέπει να πάρουν ματς και να δείξουν τι μπορούν να κάνουν. Τους έχουμε εμπιστοσύνη και θα τους χρησιμοποιήσουμε σε πολλά παιχνίδια. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και αυτό είναι καλό γιατί υπάρχει υψηλό επίπεδο».

Για τα νέα για τους έχοντες κορονοϊό: «Θα πρέπει να κάνουμε υπομονή έως το τεστ της 14ης μέρας. Ως τότε δεν ξέρουμε, Κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε λαμβάνοντας όλα τα μέτρα. Σεβόμαστε τις προφυλάξεις και τις οδηγίες. Τα κρούσματα αυξάνονται γενικώς και ίσως δεν είναι δυνατόν να αποφύγουμε τέτοιες καταστάσεις».

Για το Αν φοβάται τις απρόβλεπτες απώλειες: «Αυτή είναι η πραγματικότητα και θα προσαρμοστούμε σ’ αυτή. Ότι πρέπει να κάνουμε το κάνουμε. Έχουμε εναλλακτικές επιλογές, σχεδιάσαμε έτσι την ομάδα γι’ αυτό τον λόγο και τέτοιες περιπτώσεις. Αυτό που μένει να κάνουμε είναι να δώσουμε ρυθμό σε παίκτες που δεν έχουν».

Για επιβράβευση παικτών με νέα συμβόλαια: «Μετά από την καλή τους απόδοση έρχονται οι ανανεώσεις. Και οι παίκτες είναι ικανοποιημένοι και θέλουν να μείνουν. Χαιρόμαστε για την δουλειά τους. Για την προσπάθεια τους. Υπάρχουν και συμβόλαια που λήγουν αρκετά χρόνια μετά. Όλοι μαζί είμαστε μια οικογένεια και κυρίως στις δύσκολες στιγμές. Και γι’ αυτό τώρα όλοι στηρίζουμε τον Μπουχαλάκη. Έτσι αγκαλιάζουμε όλα τα μέλη της οικογένειας και αυτό πρέπει να κάνουμε και τώρα που ο παίκτης το έχει ανάγκη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags