Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Γιατί δεν κλείνει η Superleague - Πίσω οι μεταγραφές του Ολυμπιακού - Τι υπέγραψε ο Πάμπλο Γκαρσία;
| 2020-10-31 20:21:00

Γιατί δεν κλείνει η Superleague - Πίσω οι μεταγραφές του Ολυμπιακού - Τι υπέγραψε ο Πάμπλο Γκαρσία;

Οι Μιχείες
Γιατί δεν κλείνει η Superleague - Πίσω οι μεταγραφές του Ολυμπιακού - Τι υπέγραψε ο Πάμπλο Γκαρσία;

Tο Sportdog.gr σας κρατάει καθημερινά πλέον ραντεβού και μέσω ραδιοφώνου και της συχνότητας του Alpha 9.89. Δευτέρα με Παρασκευή, 16.00-17.00 υπάρχει η εκπομπή «Αδέσποτοι» με τους Βαγγέλη Μίχο και Άγγελο Κωνσταντούλια, ενώ το Σαββατοκύριακο ο Μίχος… σολάρει στην εκπομπή «Μιχείες» για το δίωρο 18.00-20.00!

Το Σάββατο λοιπόν υπήρξαν αρκετές ειδήσεις και αποκλειστικά θέματα που ακούστηκαν στην ραδιοφωνική εκπομπή του Sportdog.gr στον… αέρα του Alpha 9.89.

** Πολύ δύσκολα θα σταματήσουν οι αγώνες στα μεγάλα πρωταθλήματα της Ελλάδας, αφού οι ομάδες συμμετέχουν και στην Ευρώπη, όπου εκεί τα παιχνίδια συνεχίζονται κανονικά. (Διαβάστε τι ανακοίνωσε σχετικά ο Χαρδαλιάς για ποδόσφαιρο και μπάσκετ ΕΔΩ) Το ενδεχόμενο λουκέτο άλλωστε στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, θα ισοδυναμεί με οικονομικό… κραχ. Το ίδιο ισχύει βέβαια και για τα ερασιτεχνικά σωματεία, όπου η κατάσταση θα είναι πλέον εξαιρετικά δύσκολα μετά τις νέες ανακοινώσεις της Πολιτείας.

** Πολύ πίσω έδειξαν οι μεταγραφές του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Μπρούμα, Πέπε, Βινάγκρε φαίνεται πως θέλουν ακόμα χρόνο. Για τον Ντρέγκες πάντως η εικόνα του ήταν σαφώς καλύτερη και ο μόνος που ξεχώρισε από τους νέους.

** Σίγουρα θα αλλάξει το σύστημα του Αμπέλ Φερέιρα ο Πάμπλο Γκαρσία. Επιστρέφει στην τετράδα στην άμυνα, δύο στόπερ και δύο μπακ. Περιμένουμε να δούμε μπροστά τι θα κάνει αν θα είναι δηλαδή 4-2-3-1 ή 4-3-3.

** Στην ανακοίνωση του Πάμπλο Γκαρσία δεν υπάρχει καμία αναφορά για το συμβόλαιό του. Τι υπέγραψε και για πόσο; Είναι αορίστου χρόνου προπονητής στον ΠΑΟΚ;


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Καμπανάκι" για νέο παίκτη του Ολυμπιακού - Τρέλανε τον Μαρτίν με αυτό που έκανε στου Ρέντη!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags