Facebook Pixel Λαμία - Παναθηναϊκός: Ατακάρες Καρλίτος: "Ίδιοι παίκτες με την προηγούμενη εβδομάδα, ήθελα χατ-τρικ αλλά..." (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-10-31 23:24:00

Ατακάρες Καρλίτος: "Ίδιοι παίκτες με την προηγούμενη εβδομάδα - Ήθελα χατ-τρικ αλλά..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ατακάρες Καρλίτος: "Ίδιοι παίκτες με την προηγούμενη εβδομάδα - Ήθελα χατ-τρικ αλλά..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Λαμία - Παναθηναϊκός: Ο σκόρερ και των δύο γκολ του Τριφυλλιού, Καρλίτος, ανέφερε ότι ήθελε το χατ τρικ αλλά τόνισε ότι το σημαντικότερο είναι οι τρεις βαθμοί.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA ο επιθετικός του Παναθηναϊκού:

"Είναι σαφές ότι χρειαζόμασταν τη νίκη. Θα ήθελα όμως να υπογραμμίσω ότι είμαστε οι ίδιοι παίκτες που ήμασταν και την προηγούμενη εβδομάδα. Εμείς σήμερα καταφέραμε να πάρουμε το "βραβείο" για όλες τις θυσίες που κάναμε. Είμαι περήφανος για τον σύλλογο, τους φιλάθλους και τους συμπαίκτες μου", ανέφερε αρχικά.

Για το αν έπαιξε ρόλο ο προσωπικός εγωισμός: "Η αλήθεια είναι ότι όταν έχεις μία κακή κατάσταση, όλοι πρέπει να κάνουμε ένα βήμα μπρος και να βάλουμε την καρδιά μας στο γήπεδο. Πάντα θα πρέπει να ξέρεις ότι φεύγεις από τον αγωνιστικό χώρο έχοντας δώσει τα πάντα".

Για το αν νιώθει ηγέτης: "Δεν θεωρώ τον εαυτό μου ηγέτη, αλλά έναν ακόμη παίκτη και αυτό το είπα όταν είχα έρθει. Σε αυτή την περίοδο της ζωής μου νομίζω ότι τα γκολ μπορούν να περάσουν σε δεύτερη μοίρα. Κοιτάζω το συλλογικό καλό και λιγότερο τον εαυτό μου".

Για την ατάκα του Λάζλο Μπόλονι που δεν έκανε χατ-τρικ: "Το είχα στο μυαλό μου, όμως περισσότερο είχα να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς, που τους αναζητούσαμε σαν κάποιος την τροφή του".

Για το αν βοηθούν οι νίκες ώστε να αποβάλλουν το άγχος: "Όλες οι νίκες βοηθούν και η αποψινή ακόμη περισσότερο για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε στον ίδιο ρυθμό".

Για τον πανηγυρισμό του: "Όλοι όσοι βρισκόμαστε εδώ και οι συμπαίκτες μου που δεν ήμασταν παρόντες αξίζαμε τη νίκη γιατί δουλεύουμε σκληρά".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags