Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Μπουχαλάκης όπως Σεμέδο! Δεν τον αγαπά ο Μαρτίνς - Θα έπαιζε στη Ρεάλ..."
| 2020-11-01 13:05:00

"Μπουχαλάκης όπως Σεμέδο! Δεν τον αγαπά ο Μαρτίνς - Θα έπαιζε στη Ρεάλ..."

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Μπουχαλάκης όπως Σεμέδο! Δεν τον αγαπά ο Μαρτίνς - Θα έπαιζε στη Ρεάλ..."

Ολυμπιακός: "Θεωρώ ότι σε αυτό το επίπεδο το κάθε λάθος μπορεί να στοιχίσει. Από ένα λάθος μου δεχτήκαμε το 1-0". Με αυτή τη δήλωση, ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, παραδέχτηκε το σφάλμα του στην αναμέτρηση με την Πόρτο, όπου ο Ολυμπιακός ηττήθηκε (2-0) για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Αμέσως μετά το παιχνίδι ο 27χρονος μέσος πήρε πάνω του ένα μεγάλο μερίδιο της ευθύνης για την απώλεια βαθμών, δείχνοντας ότι οι μεγάλοι ποδοσφαιριστές δεν φοβούνται να αναλάβουν τέτοια βάρη. Τέτοιοι χαρακτήρες και συμπεριφορές άλλωστε κερδίζουν τον κόσμο, κάτι που αποδεικνύεται από τη στήριξη που έλαβε ο διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής από τη Θύρα 7, η οποία με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έστειλε το μήνυμα "συνεχίζουμε να πολεμάμε".

Αυτό μετράει άλλωστε περισσότερο στο ποδόσφαιρο, ο παίκτης να συνεχίζει τον αγώνα του.

"Τα λάθη είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Μόνο που σε αυτά τα παιχνίδια πληρώνονται. Αυτό έγινε και με τον Μπουχαλάκη. Θεωρώ ότι αυτό το γκολ που δέχτηκε στην αρχή ο Ολυμπιακός καθόρισε και το αποτέλεσμα. Αν η ομάδα ήταν στο μηδέν θα είχε μεγαλύτερες πιθανότητες να πάρει το ματς", σημειώνει στο sportdog ο Πέτρος Ξανθόπουλος.

Έτσι και αλλιώς ο Μπουχαλάκης έχει αποδείξει ότι γίνεται πιο δυνατός μαθαίνοντας από τα λάθη του. Ο παλιός μέσος του Ολυμπιακού συμφωνεί με αυτήν την άποψη και δίνει ως παράδειγμα την περίπτωση του Σεμέδο.

"Αν θυμάστε πέρσι έκανε και αυτός σημαντικά λάθη. Είναι μέρος του παιχνιδιού όμως αυτό. Λάθη γίνονται και θα γίνονται", συμπληρώνει.

Ο Μπουχαλάκης είναι από τους αγαπημένους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς και αναφoρές υποστηρίζουν ότι δύσκολα βγαίνει από την 11άδα. "Δεν υπάρχουν αγάπες στο ποδόσφαιρο", διευκρινίζει ο Ξανθόπουλος και προσθέτει: "Του κάνει τη δουλειά και τελείωσε. Κάνει αυτά που ζητά και παίζει. Το αξίζει. Δεν του κάνει τη χάρη".

Ποια είναι τα στοιχεία που δίνει ο Μπουχαλάκης στο παιχνίδι του Ολυμπιακού; "Καλύπτει χώρους. Μπαλώνει τρύπες σε ένα παιχνίδι. Συμμετέχει στο ψηλό παιχνίδι. Είναι παίκτης που παίρνει την πρώτη πάσα πάνω του. Έχει στοιχεία που στο χώρο και με τον τρόπο που παίζει είναι αναγκαία και τα ζητά ο προπονητής. Έχει δουλέψει και είναι πολύ βελτιωμένος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια", απαντά.

Ο Πέτρος Ξανθόπουλος αποδίδει την εκτίμηση που τρέφει όλος ο οργανισμός του Ολυμπιακού στον Μπουχαλάκη στη θέληση και στον χαρακτήρα του. "Ο οπαδός βλέπει ένα παιδί που προσπαθεί και αγαπά την ομάδα. Τα δίνει όλα. Τι άλλο θέλει ένας φίλαθλος να δει; Αν ζητούσαν από αυτόν μεγαλύτερη ποιότητα δεν θα έπαιζε στον Ολυμπιακό, θα αγωνιζόταν στη Ρεάλ. Είναι επίσης καλός χαρακτήρας και σωστός επαγγελματίας. Σε έναν προπονητή η ιδιοσυγκρασία ενός παίκτη μετράει πάρα πολύ. Αντιλαμβάνεστε ότι όλα αυτά τα στοιχεία τον έχουν κάνει να παίζει βασικός στον Ολυμπιακό και του αξίζουν συγχαρητήρια", κατέληξε ο βετεράνος άσος των Ερυθρόλευκων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τα βλέπει ο Ολυμπιακός; Απίστευτο τι θα κάνει ο Γκουαρντιόλα - Το προανήγγειλε - Τεράστια ευκαιρία!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags