Facebook Pixel Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ: Απάντηση Κνετ για το γκολ-φάουλ του Νινούα - Γι’ αυτό το "έφαγε" (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-11-02 16:52:00

Απάντηση Κνετ για το γκολ-φάουλ του Νινούα - Γι’ αυτό το "έφαγε" - "Έκανα λάθος γιατί..." (BINTEO)

Sportdog Team
Απάντηση Κνετ για το γκολ-φάουλ του Νινούα - Γι’ αυτό το "έφαγε" - "Έκανα λάθος γιατί..." (BINTEO)

Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ: Το γκολ του Νίκα Νινούα με απευθείας εκτέλεση φάουλ "σήκωσε" πολλή συζήτηση και ο Κρίστοφερ Κνετ μίλησε στο Metropolis 95,5 για την επίμαχη φάση.

Ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού τόνισε πως η εκτέλεση ήταν εξαιρετική και παραδέχθηκε ότι έκανε λάθος, καθώς περίμενε πως η μπάλα θα περάσει πάνω από το τείχος και γι' αυτό έμεινε από πίσω του.

Παράλληλα, σε ερώτηση σχετικά με πιθανό... δόλο του Κνετ, ο Αυστριακός τερματοφύλακας υποστήριξε ότι "Οι τερματοφύλακες κάνουν λάθη, έτσι μπαίνουν τα γκολ στο ποδόσφαιρο".

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη φάση του γκολ είπε: «Πρώτα από όλα πιστεύω ότι ήταν μια εξαιρετική εκτέλεση. Σίγουρα, έκανα λάθος γιατί θεώρησα ότι η μπάλα θα περάσει πάνω από το τείχος, γι' αυτό έκατσα από πίσω. Ήταν λάθος η αντίδρασή μου, αλλά ήταν μια πολύ καλή εκτέλεση».

Γιατί έκατσε πίσω από το τείχος: «Είδα ότι χτυπάει το φάουλ με το αριστερό, και όταν χτυπάς από εκεί με το αριστερό συνήθως η μπάλα πάει πάνω από το τείχος. Θα μπορούσα να μείνω από την άλλη πλευρά. Ήταν πολύ δυνατά χτυπημένο το φάουλ και δεν μπορούσα να αντιδράσω». 

Για την εξαιρετική του εμφάνιση: «Ευχαριστώ πολύ αλλά είμαι λυπημένος για την ομάδα. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι το οποίο δυστυχώς το χάσαμε». 

Όταν ρωτήθηκε για αυτούς που τον κατηγορούν για δόλο είπε«Δεν θέλω να πω τίποτα. Παίξαμε καλά και είμαι λυπημένος για την ομάδα. Οι τερματοφύλακες κάνουν λάθη, έτσι μπαίνουν τα γκολ στο ποδόσφαιρο. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι».

Στην ερώτηση για το αν άξιζε κάτι περισσότερο η ομάδα του, απάντησε: «Νομίζω πως ναι, κάναμε ένα καλό παιχνίδι εναντίον του ΠΑΟΚ, που είναι μια πολύ καλή ομάδα. Είχαμε ένα καλό πλάνο με τον νέο προπονητή, και σίγουρα αξίζαμε κάτι περισσότερο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags