Facebook Pixel Νέα "βόμβα" στην Μπαρτσελόνα - Ξανά "σειρήνες" για Μέσι - Αυτή η ομάδα επανέρχεται!
| 2020-11-03 12:00:00

Νέα "βόμβα" στην Μπαρτσελόνα - Ξανά "σειρήνες" για Μέσι - Αυτή η ομάδα επανέρχεται!

Sportdog Team
Νέα "βόμβα" στην Μπαρτσελόνα - Ξανά "σειρήνες" για Μέσι - Αυτή η ομάδα επανέρχεται!

Η Μπαρτσελόνα διανύει μία περίοδο παρατεταμένης κρίσης, τόσο σε διοικητικό, όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο. Η πανδημία του κορωνοϊού, είχε τεράστιο αντίκτυπο στα οικονομικά του καταλανικού συλλόγου, καθώς προβλέπεται μείωση του προϋπολογισμού κατά 300 εκατομμύρια ευρώ για την επόμενη χρήση.

Ο Τζόζεπ Μαρία Μπαρτομέου παραιτήθηκε και οι διαδικασίες διαδοχής του είναι σε εξέλιξη, την ώρα που μετά την... περιπέτεια του καλοκαιριού, ο Λιονέλ Μέσι δεν δείχνει διάθεση και όρεξη υπό τις οδηγίες του Ρόναλντ Κούμαν.

Αυτήν την κατάσταση θα επιδιώξει να... εκμεταλλευθεί η Μάντσεστερ Σίτι, καθώς οι διοικούντες την εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στο Champions League, θέλου να πάρουν στην αγγλική μεγαλούπολη τον «ψύλο».

Δεδομένου ότι το καλοκαίρι του 2021, ο Μέσι είναι ελεύθερος να φύγει από την Βαρκελώνη, αλλά και πως από τον προσεχή Ιανουάριο μπορεί να διαπραγματευθεί την μεταγραφή του, η αγγλική εφημερίδα «Telegraph» αποκαλύπτει ότι η διοίκηση του αγγλικού συλλόγου, θα προσπαθήσει να πείσει τον διάσημο Αργεντινό να ενταχθεί στην Σίτι, υπογράφοντας συμβόλαιο ακόμη και από τις αρχές του 2021.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags