Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: "Καρφιά" από Μαουρίσιο: "Πολλοί δεν πίστευαν ότι μπορούσα..."
| 2020-11-03 22:10:00

"Καρφιά" από Μαουρίσιο: "Πολλοί δεν πίστευαν ότι μπορούσα..." - Ατάκες για ΠΑΟΚ

Sportdog Team
"Καρφιά" από Μαουρίσιο: "Πολλοί δεν πίστευαν ότι μπορούσα..." - Ατάκες για ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ο Ζοσέ Μαουρίσιο πέταξε... σπόντα για τους επικριτές του, τονίζοντας με νόημα ότι "Αρκετά άτομα δεν πίστευαν ότι ο Μαουρίσιο θα μπορούσε να κάνει 90λεπτο σε τρία ματς".

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ και παραδέχθηκε πως αγαπά ακόμα τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης, τους οπαδούς του και τους πρώην συμπαίκτες του στην ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη Nova μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης:

Για το ματς και το γεγονός ότι δείχνει έτοιμος:
"Το σημαντικό είναι ότι όλη η ομάδα έκανε καλή δουλειά και πήραμε τους τρεις πόντους. Τώρα θα ξεκουραστούμε και θα δούμε το ματς του Σαββάτου".

Για το γεγονός πως είδαμε έναν καλό Μαουρίσιο και λίγοι το περίμεναν τόσο σύντομα:
"Από τη στιγμή που τελείωσε το συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ ξεκουράστηκα μία εβδομάδα, δέκα μέρες και άρχισα να δουλεύω δυνατά με φίλους στη Θεσσαλονίκη. Δεν ήθελα να χάσω χρόνο. Ήξερα ότι θα μπορούσε ανά πάσα στιγμή να μου δοθεί μία ευκαιρία. Έτσι ήθελα να είμαι έτοιμος για να παίξω και να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα".

Για τον ρόλο του ηγέτη που έδειξε να έχει:
"Κατ’ αρχάς είμαι ένας πολύ θετικός άνθρωπος. Είμαι ήδη τρία χρόνια στην Ελλάδα και πάντα έπαιζα αντίπαλος του Παναθηναϊκού και ήξερα τους παίκτες του. Να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους στον Παναθηναϊκό γιατί από την πρώτη στιγμή που ήρθα έτυχα εξαιρετικής υποδοχής από όλους. Αυτό βοηθάει στην προσαρμογή".

Για το ρόλο που είχε του "δασκάλου", και του προπονητή μέσα στο γήπεδο και αν του αρέσει:
"Το στυλ μου είναι να βοηθάω τους νέους αλλά να μιλάω και με τους παλαιότερους, θέλω να δίνω μία θετική αύρα".

Για τους στόχους του Παναθηναϊκού:
"Όλοι ξέρουμε ότι δεν κάναμε πολύ καλό ξεκίνημα δυστυχώς στο πρωτάθλημα. Όμως κατάλαβα από την πρώτη στιγμή ότι οι παίκτες δούλευαν πάρα πολύ. Ήδη στον αγώνα με τον Βόλο η ομάδα είχε αρχίσει να δείχνει μία άλλη ταυτότητα. Πιστεύω ότι πλέον αρχίζουμε να δρέπουμε τους καρπούς της έντονης δουλειάς και πλέον με αυτοπεποίθηση θα κοιτάξουμε τα επόμενα βήματά μας. Υπάρχουν στιγμές που κάνεις ένα καλό παιχνίδι αλλά δεν μπορείς να κερδίσεις.

Γι’ αυτό ήμασταν τόσο χαμηλά στη βαθμολογία. Τώρα με δύο σερί νίκες με Λαμία και Απόλλωνα έχουμε ανέβει μερικές θέσεις στη βαθμολογία. Δεν σημαίνει ότι είμαστε ικανοποιημένοι, πρέπει να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο. Το πιο σημαντικό είναι πάντα να παίρνεις τη νίκη. Αυτό κάνουμε, κυνηγάμε τη νίκη. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα, έχει τους στόχους και την ιστορία της. Μία ομάδα που πρέπει να μάχεται για τίτλους. Είμαι πεπεισμένος ότι με σκληρή δουλειά η ομάδα είναι ικανή να ανέβει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας".

Για τις προπονήσεις με τον Βιεϊρίνια και το γεγονός ότι έμεινε και αυτός στην Ελλάδα:
"Όντως κάναμε προπόνηση μαζί και με τον Ανέστη τον κουνιάδο του, με βοήθησαν κατά τη διάρκεια της προπόνησής μου. Κάναμε πολύ έντονη δουλειά, το πρωί κάναμε προπόνηση στην ακαδημία και το απόγευμα συνεχίζαμε με νεαρούς, γιατί δεν ήθελα να χάσω χρόνο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους με βοήθησαν. Είμαι χαρούμενος που συνεχίζει στην Ελλάδα. Είναι ένας μεγάλος και σημαντικός παίκτης και αυτό βοηθάει το ελληνικό ποδόσφαιρο".

Για το πόσο μπορεί να βελτιωθεί ακόμα:
"Αρκετά άτομα δεν πίστευαν ότι ο Μαουρίσιο θα μπορούσε να κάνει 90λεπτο σε τρία ματς. Είμαι ευχαριστημένος, δεν έχω κανέναν τραυματισμό και αισθάνομαι πάρα πολύ καλά, κάθε φορά με καλύτερη προσαρμογή στην ομάδα. Την ίδια στιγμή δεν ικανοποιούμαι ποτέ, πάντα θέλω περισσότερα και ξέρω ότι έχω ακόμα περιθώρια βελτίωσης".

Για το αν δέχτηκε πρόταση να γυρίσει στον ΠΑΟΚ ενώ ήταν στα γραφεία του Παναθηναϊκού για να υπογράψει:
"Είναι γνωστή η αγάπη που τρέφω για τον ΠΑΟΚ και τις ευκαιρίες που μου έδωσαν. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη διοίκηση, τους συμπαίκτες μου και τον κόσμο. Όταν τελείωσε το συμβόλαιό μου είδα την ευκαιρία να συνεχίσω σε ένα άλλο μέρος την καριέρα μου. Μίλησα με τον κ. Αλαφούζο και ικανοποιήθηκα με την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν.

Στόχος μου είναι να επιστρέψω αυτή την αγάπη που μου έδωσε ο πρόεδρος και ο κόσμος κάνοντας ό, τι περισσότερο μπορώ μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Για το αν δέχτηκα πρόταση από τον ΠΑΟΚ θα προτιμούσα να μη μιλήσω".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags