Facebook Pixel Sportdog.gr | Άσχημα νέα για Ολυμπιακό! Πήρε προβάδισμα πρόκριση η Πόρτο – Έριξε τριάρα στη Μαρσέιγ (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-11-03 23:52:00

Άσχημα νέα για Ολυμπιακό! Πήρε προβάδισμα πρόκριση η Πόρτο – Έριξε τριάρα στη Μαρσέιγ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Άσχημα νέα για Ολυμπιακό! Πήρε προβάδισμα πρόκριση η Πόρτο – Έριξε τριάρα στη Μαρσέιγ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 3-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι στην Αγγλία. Τα νέα όμως από την Πορτογαλία ήταν εξίσου δυσάρεστα. Και αυτό γιατί η Πόρτο επικράτησε με το ίδιο σκορ της Μαρσέιγ και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Κονσεϊσάο, που προηγήθηκε στο 4’, με τον Κορόνα να κλέβει την μπάλα και να σερβίρει στον Μαρεγκά, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από κοντά.

Στο 9’, ο Σαρ υπέπεσε σε πέναλτι, ωστόσο ο Παγιέτ αστόχησε από την «άσπρη βούλα» κι έχασε μοναδική ευκαιρία για να ισοφαρίσει.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους Γάλλους, ήρθε το 2-0 για τους «δράκους», με τον Σέρζιο Ολιβέιρα να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι (28’) που κέρδισε ο Κορόνα από τον Αμαβί.

Από ‘κει και πέρα, οι γηπεδούχοι παραχώρησαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στην ομάδα του Βίλας-Μπόας και περιορίστηκαν κάπως περιμένοντας να βρουν χώρους στις αντεπιθέσεις.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους (45’+1’), ο Μαρεγκά απείλησε τον γκολκίπερ της Μαρσέιγ, ωστόσο ο Μανταντά απέκρουσε.

Στο 69’, οι παίκτες της Πόρτο έφυγαν γρήγορα στην αντεπίθεση, την οποία ολοκλήρωσε ιδανικά ο Ντίας, που έγραψε το 3-0 με εξαιρετικό πλασέ.

Από ‘κει και πέρα, οι «δράκοι» πάγωσαν το ρυθμό, παρότι έδωσαν χώρους και κατοχή μπάλας στην ομάδα του Βίλας-Μπόας. Το 3-0 δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και χάρισε στην πορτογαλική ομάδα τη 2η συνεχόμενη νίκη της στον 3ο όμιλο του Champions League.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Μάντσεστερ Σίτι-Ολυμπιακός 3-0

(12’ Φεράν Τόρες, 81' Ζεσούς, 90' Κανσέλο)

Πόρτο-Μαρσέιγ 3-0

(4’ Μαρεγκά, 28’ πεν. Σέρζιο Ολιβέιρα, 69' Ντίας)

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου:

1. Μάντσεστερ Σίτι 9 (9-1)

2. Πόρτο 6 (6-3)

3. Ολυμπιακός 3 (1-5)

4. Μαρσέιγ 0 (0-7)

Η επόμενη αγωνιστική (25/11):

Ολυμπιακός-Μάντσεστερ Σίτι (19:55)

Μαρσέιγ-Πόρτο (22:00)

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags