Facebook Pixel Πέδρο Μαρτίνς - Κώστας Φορτούνης: Έλειπε ο Φορτούνης! Μία μπαλιά ήθελε... - Μαρτίνς, το μετάνιωσες; - Βρείτε τα για την πρόκριση!
Ποδόσφαιρο
| 2020-11-04 00:51:00

Έλειπε ο Φορτούνης! Μία μπαλιά ήθελε... - Μαρτίνς, το μετάνιωσες; - Βρείτε τα για την πρόκριση!

του Παναγιώτη Νικολάου
Έλειπε ο Φορτούνης! Μία μπαλιά ήθελε... - Μαρτίνς, το μετάνιωσες; - Βρείτε τα για την πρόκριση!

Πέδρο Μαρτίνς - Κώστας Φορτούνης: Ο Ολυμπιακός μπορεί να… κέρδισε το χειροκρότημα για την εμφάνισή του στο δεύτερο ημίχρονο, κυρίως, κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, όμως το 3-0 δεν αλλάζει και τον αφήνει με μηδέν βαθμούς.

Οι Πειραιώτες πάντως στο δεύτερο ημίχρονο πραγματοποίησαν ένα εντυπωσιακό 25λεπτο, πίεσαν πάρα πολύ τους «Πολίτες» και έχασε μάλιστα και δύο-τρεις καλές ευκαιρίες για να κάνουν το 1-1 και να τα φέρουν όλα τούμπα. Πραγματικά, η εικόνα της ομάδας του Πέδρο Μάρτινς ήταν εντυπωσιακή όταν πίεζε τη Σίτι και έχανε ευκαιρίες. Ο Πορτογάλος έκανε ό,τι μπορούσε από τον πάγκο, ανακάτεψε την τράπουλα, όμως του έλειπε ένα… βαρύ όπλο.

Ο Κώστας Φορτούνης! Ο Έλληνας άσος δεν ταξίδεψε στο Μάντσεστερ και πίσω από την υπόθεση υπάρχει ένα μεγάλο μυστήριο. Όπως αποκάλυψε το Sportdog.gr, από το περιβάλλον του παίκτη βγαίνει πως δεν παραπονέθηκε για ενοχλήσεις, ενώ ο Πορτογάλος κόουτς στη συνέντευξη πριν το παιχνίδι μίλησε για πρόβλημα τραυματισμού!

Όπως και να έχει πάντως, ο «Φόρτου» έλειψε από το πιο δύσκολο ματς της χρονιάς. Ίσως όχι το πιο σημαντικό όμως, καθώς όταν θα παίζεται η πρόκριση κόντρα σε Μαρσέιγ και Πόρτο, θα πρέπει να είναι παρών και να έχει λυθεί η όποια παρεξήγηση μεταξύ προπονητή και παίκτη.

Μπορεί ο Ματιέ Βαλμπουενά να ήταν συγκινητικός, όμως τόσο στο πρώτο ημίχρονο όσο και στο τελευταίο τέταρτου του δευτέρου, τα βρήκε δύσκολα κόντρα στους Άγγλους, που δεν τον άφηναν να πάρει ανάσα. Θα μπορούσε ο Έλληνας άσος, έστω και ως αλλαγή, να έμπαινε να του δώσω… χώρο και ανάσες, να κρατούσε μπάλα και να έβγαζε μια καλή κάθετη ή ένα καλό στημένο που έψαχνε ο Ολυμπιακός για να φτάσει πιο κοντά στο γκολ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το απόλυτο… ΣΟΚ με Φορτούνη! ΟΛΑ τα σενάρια ανοιχτά - Αυτό ζήτησε ο Μαρτίνς - Φεύγει τον Γενάρη;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags