Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Απόλλων Σμύρνης: Έξαλλοι στον Απόλλωνα με διαιτησία και Κάκο
| 2020-11-04 16:48:00

Χαμός με τον Τάσο Κάκο - Ολομέτωπη επίθεση - "Κάποιος να τον συμμαζέψει..."

Sportdog Team
Χαμός με τον Τάσο Κάκο - Ολομέτωπη επίθεση - "Κάποιος να τον συμμαζέψει..."

Παναθηναϊκός - Απόλλων Σμύρνης: Οι ανθρωποι του Απόλλωνα Σμύρνης ήταν έξαλλοι με τη διαιτησία στο παιχνίδι μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, θεωρώντας μεταξύ άλλων πως δεν υπήρχε πέναλτι, στη φάση από την οποία προήλθε το γκολ του Τριφυλλιού.

Οι διοικούντες του Απόλλωνα τα έβαλαν και με τον τηλεκριτικό Τάσο Κάκο για τις τοποθετήσεις του γύρω από τη διαιτησία του χθεσινού ματς.

Στον Απόλλωνα ανέφεραν πως «ο Κάκος ξύπνησε ένα βράδυ και ανακάλυψε διαιτησία υπέρ του Απόλλωνα Σμύρνης. Κάτι που -όλος τυχαίως- έκανε πριν από συγκεκριμένο αγώνα. Προφανής ο ρόλος του κ. Κάκου, προφανής και ο στόχος του. Να επηρεάσει τον διαιτητή της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Ο κ. Κάκος που ανακάλυψε τον Απόλλωνα πριν από το συγκεκριμένο ματς, αλλά δεν είχε ασχοληθεί ποτέ στο παρελθόν μαζί του», έλεγαν στον Απόλλωνα και πρόσθεταν.

«Ο κ. Κάκος που ήταν άλαλος όταν οι παίκτες του Απόλλωνα σε προηγούμενες αναμετρήσεις δέχονταν μπουνιές και κλοτσιές από αντιπάλους. Ο κ. Κάκος που σε προηγούμενα ματς συμπεριφερόταν λες και ήταν… αόμματος όταν διαιτητικές αποφάσεις υπέρ του Απόλλωνα, άλλαζαν με μαγικό τρόπο.

Κάποιος να συμμαζέψει τον τηλεκριτικό διαιτησίας που δημιουργεί εντυπώσεις προκειμένου να ωφεληθούν κάποιοι».


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags