Facebook Pixel Ολυμπιακός - Γιώργος Μασούρας: Το "χουνέρι" του Μαρτίνς στο Μάντσεστερ!
| 2020-11-05 14:04:00

Ποιος Φορτούνης; "Χουνέρι" Μαρτίνς σε Μασούρα στο Μάνστεστερ - Tι συνέβη - Χοντρό παρασκήνιο

του Παναγιώτη Νικολάου
Ποιος Φορτούνης; "Χουνέρι" Μαρτίνς σε Μασούρα στο Μάνστεστερ - Tι συνέβη - Χοντρό παρασκήνιο

Ολυμπιακός - Γιώργος Μασούρας: Παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Ολυμπιακού αποτελούν τη… βιτρίνα της ομάδας για τις μεγάλες πωλήσεις, που γίνονται είτε το καλοκαίρι είτε τον Γενάρη. Οι Πειραιώτες έχουν αποκτήσει το προνόμιο να αγωνίζονται είτε στο Champions League είστε στο Europa League και αυτό αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση.

Όπως συνέβη λοιπόν στα παιχνίδια με Μαρσέιγ και Πόρτο, έτσι και στην αναμέτρηση με τη Σίτι την Τρίτη το βράδυ, πολλοί σκάουτς ομάδων και ατζέντηδες είχαν στραμμένη την προσοχή τους στους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς. Μάλιστα, υπάρχει συγκεκριμένη πληροφορία πως αγγλικοί σύλλογοι… τσέκαραν το παιχνίδι για συγκεκριμένους παίκτες.

Ένας εξ αυτών λοιπόν, είναι και ο Γιώργος Μασούρας, ο οποίος αποτελώντας πλέον βασικό και ενεργό μέλος τόσο του Ολυμπιακού όσο και της Εθνικής Ελλάδας, έχει ανεβάσει σημαντικά τις μετοχές του. Εδώ και καιρό άλλωστε βρίσκεται στο στόχαστρο αγγλικών συλλόγων, με τη Νόριτς να τον έχει πολύ ψηλά στη λίστα της.

Τα "καναρίνια" έχουν… βάλει στο μάτι τον 23χρονο και ρεπορτάζ από το Νησί, ανέφεραν πως περίμεναν το ματς με τη Σίτι, ώστε να τον δουν σε ένα παιχνίδι πολύ υψηλού τέμπο. Ωστόσο, ο Μαρτίνς τους χάλασε τα σχέδια αφού δεν τον ξεκίνησε βασικό και προτίμησε τον Ραντζέλοβιτς για τα εξτρέμ.

Ο διεθνής άσος έχασε έτσι μία μεγάλη ευκαιρία για να… διαφημίσει τον εαυτό του, αν και πήρε χρόνο στο δεύτερο μέρος, όπου ο Oλυμπιακός ήταν πολύ καλός και κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του. Σίγουρα πάντως και ο ίδιος, που είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον ομάδων από την Αγγλία, περίμενε αυτό το παιχνίδι για να στείλει το μήνυμά του.

Μπορεί λοιπόν ο Μασούρας να έχασε την ευκαιρία του, ωστόσο είναι σίγουρο πως αν δεν ξεκινήσει, σίγουρα θα παίξει στα επόμενα τρία παιχνίδια για τον όμιλο του Champions League. Γι’ αυτό μάλλον και στο λιμάνι έτρεξαν να έρθουν σε συμφωνία μαζί του για νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές, που θα έχει διάρκεια μέχρι το 2024.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags