Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Αϊντχόφεν: Έκανε μαγεία ο Πάμπλο - Έκπληξη με Σφιντέρσκι
Ποδόσφαιρο
| 2020-11-05 23:24:00

Έκανε μαγεία ο Πάμπλο - Έκπληξη με Σφιντέρσκι - Αυτός έκανε πάρτι - Έβγαλε τα λεφτά του!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Έκανε μαγεία ο Πάμπλο - Έκπληξη με Σφιντέρσκι - Αυτός έκανε πάρτι - Έβγαλε τα λεφτά του!

Ο ΠΑΟΚ πήρε μια επική νίκη με 4-1 επί της Αϊντχόφεν, σε ένα απίστευτο αποτέλεσμα που κανείς δεν πίστευε πως ήταν δυνατό να διαμορφωθεί μετά το πρώτο ημίχρονο, κατά τη διάρκεια του οποίου ο Δικέφαλος δεν δημιούργησε ούτε μια ευκαιρία για γκολ.

Κάπου εκεί δούλεψε το... μαγικό ραβδάκι του Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος δεν έμεινε με σταυρωμένο χέρια. Τόλμησε να κάνει δύο αλλαγές από το ημίχρονο, οι οποίες άλλαξαν εντελώς την εικόνα του αγώνα. Η είσοδος των Τζόλη και Σφιντέρσκι στο ματς αποδείχθηκε καθοριστική, με την απόσυρση του Μπίσεσβαρ, που έμοιαζε αργός κόντρα στην ταχυδυναμική άμυνα των Ολλανδών, και του Τσόλακ, που ήταν παντελώς αποκομμένος από την υπόλοιπη ομάδα

Η τύχη έπαιξε το ρόλο της, αφού ο ΠΑΟΚ βρήκε γκολ στην πρώτη του φάση στο δεύτερο μέρος, αλλά από εκείνο το σημείο και έπειτα το γήπεδο... έγειρε. Η επιθετική τριάδα των Τζόλη, Σφιντέρσκι και Ζίβκοβιτς "έσκασε" τους Ολλανδούς. Ο Γκαρσία πρόσθεσε ταχύτητα και πνευμόνια στην επίθεση, με την ανανεωμένη τριάδα να πιέζει ασφυκτικά και να φεύγει σαν... σίφουνας στην κόντρα.

Δεν είναι τυχαίο που τα τρία γκολ του Δικεφάλου μετά το 1-1 επιτεύχθηκαν στο ανοιχτό γήπεδο, με το πρώτο να προκύπτει μετά από έντονο πρέσινγκ ψηλά στο γήπεδο και κλέψιμο κοντά στην αντίπαλη περιοχή. Ο Σφιντέρσκι δεν θα τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας για την εμφάνισή του απόψε, αλλά η αλλαγή του έχει παίξει καθοριστικό ρόλο. Ειδικά στο γκολ για το 2-1, που ο Πολωνός ξεκινά τη φάση.

Για  τους Τζόλη και Ζίβκοβιτς, τα λόγια περιττεύουν. Ο πρώτος άλλαξε το ματς κάνοντας "πάρτι" κόντρα στην ολλανδική άμυνα. Γρήγορος, διεισδυτικός, θρασύς και με ένα καταπληκτικό τελείωμα στο 3-1, ο μικρός έχει κάνει ήδη τεράστια πρόοδο σε σχέση με την περσινή σεζόν και αποδεικνύει συνεχως ότι το μέλλον -και το παρόν- του ανήκει.

Όσο για τον Σέρβο, δικαιώνονται πανηγυρικά οι Θεσσαλονικείς που επέμειναν για την απόκτησή του παρά το γεγονός ότι ήταν "εξαφανισμένος" στη Μπενφίκα. Ο διεθνής άσος έχει ήδη αρχίσει να κάνει απόσβεση με σημαντικά γκολ και απόψε έδειξε όλο του το μεγαλείο. Η ασταμάτητη κλειστή ντρίμπλα του και τα εξαιρετικά τελειώματα με το αριστερό έχουν δώσει στον ΠΑΟΚ δύο μεγάλες νίκες. Απόψε πέτυχε δύο γκολ με πανομοιότυπο τρόπο, τα οποία με τη σειρά τους ήταν... φωτοτυπία αυτού που είχε βάλει τον Σεπτέμβριο κόντρα στη Μπενφίκα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Κόλαση" στον ΠΑΟΚ με παικταρά - Πέταξε τα λεφτά του Σαββίδη - Απίστευτο χουνέρι - Όλα στον αέρα!

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags