Facebook Pixel ΑΕΚ: Δήλωση με νόημα από Μάνταλο - "Αντέχω..."
Ποδόσφαιρο
| 2020-11-06 00:32:00

Ατάκα-φωτιά Μάνταλου μετά το ρεσιτάλ με Ζόρια - Δήλωση με νόημα - "Αντέχω..."

Sportdog Team
Ατάκα-φωτιά Μάνταλου μετά το ρεσιτάλ με Ζόρια - Δήλωση με νόημα - "Αντέχω..."

ΑΕΚ: Μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV μετά τη νίκη επί της Ζόρια, ο Πέτρος Μάνταλος ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για την έντονη κριτική που δέχεται κατά καιρούς και απάντησε ότι για αυτόν είναι... παιχνιδάκι, ενώ ευχήθηκε να "πέφτει" πάντα όλη η γκρίνια πάνω του!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το ματς και τη νίκη;

«Ξεκινήσαμε τον όμιλο αρκετά άσχημα. Κάναμε δυο ήττες. Ήρθαμε στην Ουκρανία να κάνουμε την πρώτη νίκη στον όμιλο και γιατί όχι να κάνουμε την αρχή για να καλύτερη συνέχεια στον όμιλό μας».

Για την εικόνα της ΑΕΚ και το σύστημα;

«Η σημερινή συνολική εικόνα, είναι σαν να πηγαίνει ένας μαθητής διαβασμένος στο παιχνίδι. Ξέραμε το παιχνίδι του αντιπάλου. Εχει κενά πίσω. Το γκολ μας βοήθησε, να τους δώσουμε χώρους και πήρε διαστάσεις το παιχνίδι».

Για την πορεία του ομίλου;

«Το 4-1 για την ΑΕΚ σημαίνει τρεις βαθμοί και θέλαμε να κερδίσει η Λέστερ. Αυτό θέλαμε. Να τα δώσουμε όλα από εδώ και πέρα να κερδίσουμε τη Ζόρια στο ΟΑΚΑ. Να τα δώσουμε όλα και να ξεκινήσει ξανά το παιχνίδι της πρόκρισης στο 50-50, γιατί μετά από το ξεκίνημα όταν η Μπράγκα είναι μπροστά με 6 βαθμούς και εμείς με μηδέν είσαι με την πλάτη στον τοίχο».

Για τη δική του απόδοση;

«Οσο περνούν τα παιχνίδια, είναι μια περίεργη σεζόν. Δεν είναι δικαιολογία. Είναι μια χρονιά χωρίς κόσμο, χωρίς προετοιμασία. Μετά από κάποια ματς νιώθεις καλύτερα. Ετσι νιώθω κι εγώ».

Επί προσωπικού και την κριτική που του γίνεται;

«Αντέχω! Εχω αντέξει αρκετά πράγματα. αυτό ειδικά είναι ένα… παιχνιδάκι. Ας πέφτει η γκρίνια πάνω μου στα άσχημα από τα αποτελέσματα».

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags