Facebook Pixel Μάρκο Λιβάγια - ΑΕΚ: Η... ντρίμπλα Λιβάγια το συμβόλαιο και το μήνυμα για Άρη
Ποδόσφαιρο
| 2020-11-06 00:45:00

Η... ντρίμπλα Λιβάγια το συμβόλαιο και το μήνυμα για Άρη (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Η... ντρίμπλα Λιβάγια το συμβόλαιο και το μήνυμα για Άρη (ΒΙΝΤΕΟ)

Μάρκο Λιβάγια - ΑΕΚ: Μετά τα δύο γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ζόρια, ο Μάρκο Λιβάγια εξήγησε τι χρειάζεται η ΑΕΚ για να πάρει την πρόκριση στην Ευρώπη, ζήτησε... προσγείωση ενόψει Άρη και τοποθετήθηκε για πρώτη φορά σχετικά με το εάν τον επηρεάζει το συμβόλαιό του, που είναι στον... αέρα.

Αναλυτικά:

Για τη νίκη και τα συναισθήματα;

«Γνωρίζαμε πάρα πολύ καλά ότι πρέπει να κάνουμε νίκη. στο πρώτο ματς με την Μπράγκα δεν κάναμε καλή εμφάνιση. Με τη Λέστερ το προσπαθήσαμε. Είναι σημαντική νίκη, αλλά έχουμε ένα σημαντικό ματς την Κυριακή. Χαιρόμαστε απόψε, αλλά πρέπει να συγκεντρωθούμε για το ματς της Κυριακής».

Τι σημαίνει η νίκη στη Ζόρια;

«Είναι το τρίτο παιχνίδι, ανάμεσα σε έξι που έχουμε συνολικά στον όμιλο. Κάναμε μία νίκη, έχουμε τη Ζόρια στην έδρα μας. Πρέπει να την αντιμετωπίσουμε ξανά όπως απόψε: σαν τελικό. Πρέπει να κερδίσουμε και μετά να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε την πρόκριση».

Για τα δυο γκολ που πέτυχε κι αν νιώθει πως φεύγει η κακοδαιμονία από πάνω του;

«Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Άλλες φορές η μπάλα μπαίνει κι άλλες δε σου κάνει το χατήρι. Εγώ χαίρομαι για την ομάδα, γιατί νιώθω ότι έχουμε καλή ομάδα και μπορούμε να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο στη συνέχεια».

Για το συμβόλαιό του, τα σκαμπανεβάσματα και την έλλειψη προετοιμασίας;

«Δε θεωρώ ότι είναι το θέμα του συμβολαίου αυτό που επηρεάζει. Ολες οι ομάδες πρέπει να τα κάνουν φέτος όλα γρήγορα. Ολη αυτή η περίοδος με τον κοροναϊο μας έχει επηρεάσει όλους. Τόσο τους παίκτες ξεχωριστά, όσο και τις ομάδες».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags