Facebook Pixel Sportdog.gr | Αναβάλλεται το Αστέρας-Βόλος λόγω κορωνοϊού!
| 2020-11-06 15:01:00

Αναβάλλεται το Αστέρας-Βόλος λόγω κορωνοϊού!

Sportdog Team
Αναβάλλεται το Αστέρας-Βόλος λόγω κορωνοϊού!

Την απόφαση να αναβάλλει την αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με το Βόλο, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League, λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού της θεσσαλικής ομάδας ανακοίνωσε σήμερα η λίγκα.

Χθες ο Βόλος γνωστοποίησε πως τα συνολικά κρούσματα κορωνοϊού εντός της ομάδας, έφτασαν τα 15, καθώς εκτός από δέκα ποδοσφαιριστές, άλλα πέντε μέλη του τεχνικού τιμ και διοικητικού προσωπικού έχουν προσβληθεί από τον ιό Covid-19. Η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ., στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλεται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές και στελέχη της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ.

Η απαρέγκλιτη τήρηση του Πρωτοκόλλου Διεξαγωγής Αγώνων αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags