Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Τι αμάξι έχει ο Αλαφούζος - "Άκυρο" Σαββίδη σε Γκαρσία – Τι "παίζει" με Μάτος και Ολυμπιακό
| 2020-11-06 19:09:00

Τι αμάξι έχει ο Αλαφούζος - "Άκυρο" Σαββίδη σε Γκαρσία – Τι "παίζει" με Μάτος και Ολυμπιακό

Οι Μιχείες
Τι αμάξι έχει ο Αλαφούζος - "Άκυρο" Σαββίδη σε Γκαρσία – Τι "παίζει" με Μάτος και Ολυμπιακό

Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Την Παρασκευή λοιπόν μάθαμε για την εμφάνιση του Γιάννη Αλαφούζου στο Κολωνάκι, για το... άκυρο στον Πάμπλο Γκαρσία και την προσπάθεια για πώληση ξένου άσου του Ολυμπιακού.

Διαβάστε τα... πιπεράτα θέματα και ακούστε ξανά την εκπομπή ΕΔΩ
 

** Στο κολωνάκι εθεάθη το βράδυ της Πέμπτης ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός οδηγούσε μόνος του μία μικρή lotus, χωρίς συνοδεία. Μάλιστα, το μοντέλο δεν ήταν καινούριο, αφού πρόκειται για αυτοκίνητο που έχει στην ιδιοκτησία του τουλάχιστον 10 χρόνια.

Εντύπωση λοιπόν προκάλεσε το γεγονός πως ήταν μόνος του, χωρίς οδηγό και χωρίς ασφάλεια, κάτι που δεν συνηθίζεται από μεγάλους εφοπλιστές. Επίσης, ο Αλαφούζος έπιασε συζήτηση και για τον Παναθηναϊκό, καθώς για περίπου πέντε λεπτά συνομίλησε με επώνυμο του ποδοσφαίρου που τον σταμάτησε και τον χαιρέτησε!

** Ο Πάμπλο Γκαρσία έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά στον πάγκο της πρώτης ομάδας του ΠΑΟΚ και ήδη αποθεώνεται από το σύνολο του Τύπου και φυσικά από τους φίλους της ομάδας. Ο Ουρουγουανός θέλει να γίνει το απόλυτο… αφεντικό στην ομάδα, ωστόσο αυτό δεν θα είναι εύκολο. Ήδη άλλωστε υπήρξε το πρώτο «άκυρο» από τον Σαββίδη. Ο κόουτς ζήτησε την αντικατάσταση του γενικού αρχηγού Χρήστου Καρυπίδη, όμως όλα τα στελέχη της ΠΑΕ του ξεκαθάρισαν πως η εισήγησή του δεν θα… προχωρήσει!

** Στη Βραζιλία συνεχίζονται τα δημοσιεύματα για το ενδιαφέρον της Βάσκο Ντα Γκάμα για τον Μάξι Λοβέρα του Ολυμπιακού. Το… μανατζερικό κανάλι που κάνει δουλειές με τη συγκεκριμένη ομάδα το τελευταίο διάστημα, προσπαθεί να «σπρώξει» και τον άσο του Ολυμπιακού. Θυμίζουμε πως ήδη στην ομάδα έχει πάει προπονητής ο Ρικάρντο Σα Πίντο, ενώ πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε και η μεταγραφή του Λέο Μάτος από τον ΠΑΟΚ. Δεν είναι τυχαίο…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπουμ με Έλληνα άσο του Big-4! Τον... καθάρισε ο κόουτς, ψάχνει ομάδα - Χάνεται τζάμπα η ταλεντάρα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags