Facebook Pixel Ματσάρα στο Ντόρτμουντ με νικήτρια την Μπάγερν! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2020-11-07 22:31:00

Ματσάρα στο Ντόρτμουντ με νικήτρια την Μπάγερν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ματσάρα στο Ντόρτμουντ με νικήτρια την Μπάγερν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά από ένα εξαιρετικό ματς, η Μπάγερν αναδείχθηκε νικήτρια στο μεγάλο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής του γερμανικού πρωταθλήματος. Οι Βαυαροί επικράτησαν 3-2 της Ντόρτμουντ στο «Signal Iduna Park» και πλέον απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής, αφήνοντας στο -3 την αποψινή τους αντίπαλο (και στο -2 τη δεύτερη Λειψία).

Το klassiker είχε φρενήρη ρυθμό από το ξεκίνημα και εκατέρωθεν μεγάλες ευκαιρίες (μοιραίος για την Μπορούσια ο Χάαλαντ), ενώ ένα γκολ του Λεβαντόφσκι στο 24΄ ακυρώθηκε ως οφσάιντ από το VAR για... χιλιοστά. Τελικά, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 45΄ με δυνατό σουτ του Ρόις, μετά από γύρισμα του Γκερέιρο, αλλά η χαρά τους κράτησε ελάχιστα. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου η Μπάγερν κέρδισε φάουλ στο ημικύκλιο της περιοχής και -μετά από κομπίνα- ο Αλάμπα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπούρκι και ισοφάρισε. 

Με το ξεκίνημα του β΄ μέρους (48΄), ο Λεβαντόφσκι με πολύ δύσκολη κεφαλιά, από σέντρα του Ερναντέζ έδωσε προβάδισμα στους πρωταθλητές. Η Ντόρτμουντ πίεσε στη συνέχεια και είχε ευκαιρίες, αλλά ο Νόιερ ήταν εκεί όποτε χρειάστηκε και ο Σανέ σε μία αντεπίθεση στο 80΄ φάνηκε να «σφραγίζει» τη νίκη των Βαυαρών. Ο Χάαλαντ όμως «απάντησε» στο 83΄ και ο Ρόις έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 87΄ να ισοφαρίσει, ενώ στις καθυστερήσεις ο Λεβαντόφσκι είδε για δεύτερη φορά το VAR να του ακυρώνει γκολ για οφσάιντ (πιο καθαρό αυτή τη φορά).

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags