Facebook Pixel Ζόρια - ΑΕΚ: "Αβάσιμες οι κατηγορίες της ΑΕΚ εναντίον μας - Καμία σχέση με την μόλυνση των παικτών της"
Ποδόσφαιρο
| 2020-11-08 15:03:00

"Αβάσιμες οι κατηγορίες της ΑΕΚ εναντίον μας - Καμία σχέση με την μόλυνση των παικτών της"

Sportdog Team
"Αβάσιμες οι κατηγορίες της ΑΕΚ εναντίον μας - Καμία σχέση με την μόλυνση των παικτών της"

Ζόρια - ΑΕΚ: Έξι κρούσματα κορωνοϊού βρέθηκαν στην Ένωση κατά την επιστροφή της από την Ουκρανία, με αποτέλεσμα να αναβληθεί το ντέρμπι με τον Άρη και τον πρόεδρο της Ζόρια να πάρει θέση, τονίζοντας ότι η ουκρανική ομάδα δεν είχε καμία σχέση με την μόλυνση των παικτών της ΑΕΚ.

«Μπορώ να πω ότι δεν έχουμε καμία σχέση με την υποδοχή των επισκεπτών, την άφιξή τους, τη διαμονή σε ξενοδοχείο, τις προφυλάξεις που σχετίζονται με τον κορωνοϊό. Το πεδίο ευθύνης μας είναι το γήπεδο. Όλοι όσοι εισήλθαν στην αρένα είχαν σήμα με τα αποτελέσματα των δοκιμών, και ελέγχθησαν από τον εκπρόσωπο του αγώνα. Επομένως, οι κατηγορίες των Ελλήνων εναντίον μας είναι αβάσιμες, αυτά είναι τα προβλήματά τους και τα προβλήματα της εταιρείας με την οποία εργάστηκαν σε αυτό το θέμα.

Οι παίκτες μας, όπως έπρεπε σύμφωνα με το ιατρικό πρωτόκολλο της UEFA, υποβλήθηκαν σε τεστ δύο ημέρες πριν από τον αγώνα και δεν υπήρχαν θετικά αποτελέσματα. Ο προπονητής της ΑΕΚ δεν ήρθε στο παιχνίδι, αρρώστησε. Επομένως, μπορούμε να πούμε ότι οι ίδιοι έφεραν άρρωστους ποδοσφαιριστές. Επιπλέον, μετά το παιχνίδι με τη Ζόρια, είπαν ότι ένας από τους παίκτες τους είχε πυρετό, οπότε πέταξαν επειγόντως στο σπίτι τους. Οσο για το αν θα κάνουμε έκτακτα τεστ στους παίκτες μας τώρα, δεν το νομίζω. Ακολουθούμε το πρωτόκολλο και ετοιμαζόμαστε για τον αγώνα πρωταθλήματος», ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του σε ουκρανικά ΜΜΕ ο πρόεδρος της Ζόρια, Στάνισλαβ Ογκάνοφ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags