Facebook Pixel Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ: Στο 1-1 το ντέρμπι, κορυφή για Λέστερ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2020-11-08 20:32:00

"Χ"αλάστηκαν και οι δύο - "Γκρεμίστηκε" από την κορυφή η Λίβερπουλ, μοιραίος Ντε Μπρόινε για Σίτι (Vid)

Sportdog Team
"Χ"αλάστηκαν και οι δύο - "Γκρεμίστηκε" από την κορυφή η Λίβερπουλ, μοιραίος Ντε Μπρόινε για Σίτι (Vid)

Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ έμειναν στο 1-1, αποτέλεσμα που βόλεψε τη... Λέστερ, η οποία ξεπέρασε τους Κόκκινους κατά έναν βαθμό και είναι μόνη πρώτη στην κορυφή της Premier League!

Οι πρωταθλητές ήταν καλύτεροι στο ξεκίνημα, απείλησαν με τον Φιρμίνο και προηγήθηκαν στο 13΄, με πέναλτι που κέρδισε ο Μανέ από τον Γουόκερ και αξιοποίησε ο Σαλάχ. Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι, έχασαν ευκαιρία με τον Στέρλινγκ, ισοφάρισαν στο 31΄ με εξαιρετικό γύρισμα και τελείωμα του Γκάμπριελ Ζεσούς και έχασαν μεγάλη ευκαιρία να περάσουν μπροστά στο 42΄, με τον Ντε Μπρόινε να αστοχεί στο πέναλτι που καταλογίστηκε (μετά από εξέταση του βίντεο) για χέρι του Γκόμεζ. Στο φινάλε του ημιχρόνου ο Έντερσον έσωσε τη Σίτι στο τετ-α-τετ με τον Αλεξάντερ-Άρνολντ, ο οποίος είχε και ένα πολύ καλό χτύπημα φάουλ που έφυγε λίγο πάνω από την εστία.

Το β΄ μέρος ξεκίνησε με την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα να χάνει δύο μεγάλες ευκαιρίες, με τους Γκαμπριέλ Ζεσούς και Ντε Μπρόινε να αστοχούν από πολύ πλεονεκτικές θέσεις. Στο τελευταίο ημίωρο ο ρυθμός του αγώνα -που διεξήχθη υπό συνεχή βροχή- έπεσε, με τη Λίβερπουλ να χάνει τον Αλεξάντερ-Άρνολντ που τραυματίστηκε (ο Τσιμίκας δεν ήταν στην 18άδα και το ρόλο του αριστερού μπακ επωμίστηκε ο Μίλνερ) και να δείχνει μάλλον ικανοποιημένη με την ισοπαλία.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags