Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Δεν τον έβλεπε ο Φερέιρα, "καψούρα" του Πάμπλο - Απίστευτη απόφαση: "Τρώει" το δικό του παιδί!
| 2020-11-08 22:43:00

Δεν τον έβλεπε ο Φερέιρα, "καψούρα" του Πάμπλο - Απίστευτη απόφαση: "Τρώει" το δικό του παιδί!

Οι Μιχείες
Δεν τον έβλεπε ο Φερέιρα, "καψούρα" του Πάμπλο - Απίστευτη απόφαση: "Τρώει" το δικό του παιδί!

Tο Sportdog.gr σας κρατάει καθημερινά πλέον ραντεβού και μέσω ραδιοφώνου και της συχνότητας του Alpha 9.89. Δευτέρα με Παρασκευή, 16.00-17.00 υπάρχει η εκπομπή «Αδέσποτοι» με τους Βαγγέλη Μίχο και Άγγελο Κωνσταντούλια, ενώ το Σαββατοκύριακο ο Μίχος… σολάρει στην εκπομπή «Μιχείες» για το δίωρο 18.00-20.00!

Το Σάββατο λοιπόν υπήρξαν αρκετές ειδήσεις και αποκλειστικά θέματα που ακούστηκαν στην ραδιοφωνική εκπομπή του Sportdog.gr στον… αέρα του Alpha 9.89.

Εκτός από την αποκάλυψη για Λοβέρα και το παρασκήνιο για τους Μακέντα και Φορτούνη, υπήρξε και ένα ωραίο θέμα για τον ΠΑΟΚ. Διαβάστε το…

** Βασικός ξεκίνησε στο ματς με τον Απόλλωνα ο Λευτέρης Λύρατζης. Μία επιλογή ξεχωριστή από τον Πάμπλο Γκαρσία, που πιστεύει πολύ στον νεαρό δεξιό μπακ, που στη Ριζούπολη έπαιξε όμως στην απέναντι πλευρά ως αντι-Γιαννούλης. Ο Αμπέλ Φερέιρα πάντως… δεν τον έβλεπε στον ΠΑΟΚ!

Αντίθετα, στον πάγκο έμεινε ο νεαρός στόπερ Μιχαηλίδης. Παρότι ο Ουρουγουανός κόουτς τον ξέρει πολύ καλά από την Κ-19, από όταν ήρθε στην πρώτη ομάδα τον έστειλε στον πάγκο. Προφανώς δεν  πιστεύει πως μπορεί ακόμα να παίξει σε δυάδα στα μετόπισθεν, παρά μόνο με τρεις.  


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έγκλημα" Ρέμπε στον ΠΑΟΚ με 1 μύριο στο... παλτό - Έξαλλοι Σαββίδης-Γκαρσία - Έμεινε χωρίς παίκτη!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags