Facebook Pixel Τρελό ξεκίνημα για Φερέιρα - Το απόλυτο στον πάγκο της Παλμέιρας - Νίκησε και Σα Πίντο!
| 2020-11-09 10:36:00

Τρελό ξεκίνημα για Φερέιρα - Το απόλυτο στον πάγκο της Παλμέιρας - Νίκησε και Σα Πίντο!

Sportdog Team
Τρελό ξεκίνημα για Φερέιρα - Το απόλυτο στον πάγκο της Παλμέιρας - Νίκησε και Σα Πίντο!

Ο Αμπέλ Φερέιρα πανηγύρισε την δεύτερη νίκη του στη σειρά με την Παλμέιρας, αυτή τη φορά (μετά το Κύπελλο) στον πρώτο του αγώνα για το πρωτάθλημα, επικρατώντας 1-0 εκτός έδρας της Βάσκο ντα Γκάμα του Σα Πίντο, σε μία μονομαχία ανάμεσα σε δύο προπονητές, που πέρασαν από το ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτή μάλιστα ήταν η τρίτη σερί νίκη της Παλμέιρας στο πρωτάθλημα.

«Η ομάδα  ήταν γεμάτη συναίσθημα, ψυχή. Ο Αντρέι (Λόπεζ) άφησε την ομάδα θετική. Είναι μια ομάδα με μεγάλη επιθυμία να βοηθήσει τον προπονητή, να αφομοιώσει τις ιδέες του, αλλά το ποδόσφαιρο είναι σαν ένα σχολείο. Όταν θέλουμε να εφαρμόσουμε μια ιδέα παιχνιδιού, είναι σαν να μαθαίνεις να διαβάζεις. Κανείς δεν γεννιέται διαβάζοντας, κανείς δεν γεννιέται να ξέρει πώς να τρέχει. Είναι μια διαδικασία που απαιτεί επίσης χρόνο. Αλλά θέλω να τονίσω και πάλι ότι οι παίκτες έχουν επιδείξει αυτήν τη θέληση, αυτή την ψυχή.

Οι παίκτες προσπάθησαν να παίξουν καλά, αλλά, λυπάμαι που το λέω, ήταν πολύς καιρός από τότε που έπαιξα σε ένα γήπεδο σαν αυτό, τόσο κακό, και εναντίον μιας πολύ καλά οργανωμένης ομάδας. Δεν είμαι προπονητής που κλαίει, όχι. Είμαι προπονητής που κοιτάζει μέσα, στην ομάδα, που ξέρει ότι όσοι είναι έξω θέλουν μια ευκαιρία να δείξουν την αξία τους και ξέρω ότι αυτή η ευκαιρία θα φτάσει σε όλους. Πιστεύω στους παίκτες που έχουμε», είπε ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags