Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Ξέσπασμα ΠΑΟΚτσή: "Ποιος είναι ο… Μεμέδο; Αλήτικη συμπεριφορά! 22 μοντέλα στη σουίτα - Δυνατοί"
| 2020-11-10 19:35:00

Ξέσπασμα ΠΑΟΚτσή: "Ποιος είναι ο… Μεμέδο; Αλήτικη συμπεριφορά! 22 μοντέλα στη σουίτα - Δυνατοί"

Sportdog Team
Ξέσπασμα ΠΑΟΚτσή: "Ποιος είναι ο… Μεμέδο; Αλήτικη συμπεριφορά! 22 μοντέλα στη σουίτα - Δυνατοί"

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Ο γνωστός νομικός και φίλος του ΠΑΟΚ, Μπάμπης Αποστολίδης, αντιμετώπισε με ειρωνική διάθεση και χιούμορ το κορωνο-πάρτι στο οποίο συμμετείχαν τρεις παίκτες του Ολυμπιακού, μιλώντας στο Metropolis 95,5 FM.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Τόση πλειοψηφία οι γυναίκες; Τόσο δυνατοί ήταν οι παίκτες; Μοντέλα ήταν οι κυρίες; Πέραν από το γελοίο του πράγματος, για την παρουσία των παικτών, από το νόμο, εφόσον δεν είναι διαπιστωμένα κρούσματα, επιβάλλονται μόνο κυρώσεις, δηλαδή το πρόστιμο των 300 ευρώ. Η κυρία που διοργάνωσε το πάρτι εκτός από τις 5000 ευρώ πρόστιμο, έχει ποινικές ευθύνες σε βαθμό πλημμελήματος γιατί παρέβη τις διατάξεις που αφορούν στη διάδοση του Covid».

Για το αν μ’ αυτό το πρόστιμο που βάσει απολαβών δεν «πονάει» παίκτες με χιλιάδες ευρώ συμβόλαιο:

«Αν είναι θετικός και πάει σε τέτοιο πάρτι κινδυνεύει με βαριά αδικήματα και βαριές καμπάνες. Το αδίκημα είναι διακινδυνεύσεως. Δεν χρειάζεται να μεταδόσεις. Διακινδυνεύεις να διαδώσεις. Αν είσαι θετικός όμως. Ή αν έχεις έρθει σε επαφή με ύποπτο κρούσμα και πρέπει να μπεις σε καραντίνα. Αν σπάσεις την καραντίνα κινδυνεύεις για 3 χρόνια φυλακή. Ο νόμος δεν μπορεί να κάνει διάκριση μεταξύ φτωχών και πλουσίων ανάλογα με τις αποδοχές του».

Για την υπερασπιστική γραμμή και όσα είπε ο κ. Κούγιας:

«Άκουσα τον κ. Κούγια, είπε ότι ήταν τυχαία, έκλεισαν δωμάτια… Τι έχουν να κάνουν; Δεν έχουν σπίτια; Και οι 22 κυρίες; Μπορεί να έκαναν τηλεκπαίδευση και μπορεί να έπεσε το σύστημα και να το έκαναν δια ζώσης το μάθημα. Μην είστε τόσο αυστηροί… Είναι στενά τα δωμάτια και σουίτες να είναι. Δεν έπεσαν πάνω στο πάρτι, αυτό έπεσε πάνω τους, όχι εκείνοι στο πάρτι. Το μυαλό μου πήγε στους μοντελοπνίχτηδες. Είχαμε και παρέα εκτός από τους παίκτες του Ολυμπιακού. Ευτυχώς πήρε επίσημη θέση ο Ολυμπιακός. Μόνο για γελοιοποίηση είναι το θέμα. Εδώ ο κόσμος πεθαίνει, δεν έχουμε ΜΕΘ και κάνουν πάρτι. Διαφορετικά πρέπει να κλαις αν δεν το δεις έτσι. Ποιος είναι ο Σεμέδο, ο Μεμέδο και τα… μην πω του Καράμπελα και αγνοούν τους νόμους; Αλλιώς βγάζω εγώ την καραντίνα και αλλιώς μια τετραμελής οικογένεια στο κέντρο σε 50αρι διαμέρισμα και άλλοι βγάζουν σέλφι από τις πισίνες τους. Αλήτικες συμπεριφορές με σκορ… χάντμπολ 22-7. Για όνομα του Θεού. Δεν ήθελα να γίνω δικαστής, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις θα ήθελα να ήμουν δικαστής να τους πω πως το τρίβουν το πιπέρι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags