Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας - Τζον Φαν’τ Σιπ: "Κόντρα" Φαν’τ Σιπ με Π. Γκαρσία - Φοβούνται να πάνε Καραϊσκάκη; - Άλλο Ραντζέλοβιτς, άλλο Σεμέδο!
| 2020-11-11 18:53:00

"Κόντρα" Φαν’τ Σιπ με Π. Γκαρσία - Φοβούνται να πάνε Καραϊσκάκη; - Άλλο Ραντζέλοβιτς, άλλο Σεμέδο!

Του Αδέσποτου
"Κόντρα" Φαν’τ Σιπ με Π. Γκαρσία - Φοβούνται να πάνε Καραϊσκάκη; - Άλλο Ραντζέλοβιτς, άλλο Σεμέδο!

Εθνική Ελλάδας - Τζον Φαν'τ Σιπ: Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Κύριο θέμα συζήτησης, λόγω και της φιλικής αναμέτρησης με την Κύπρο, ήταν η Εθνική Ελλάδας και οι επιλογές τόσο του Τζον Φαν’τ Σιπ όσο και της ΕΠΟ, ενώ υπήρξε αναφορά και στις τιμωρίες που θα… πέσουν στον Ολυμπιακό για το κορωνοπάρτι.

Ακούστε ξανά την εκπομπή ΕΔΩ και διαβάστε τα κυριότερα που ειπώθηκαν:

** Νέα… κόντρα του Τζον Φαν’τ Σιπ με προπονητή συλλόγου. Μετά το θέμα Φορτούνη και τη «διαφωνία» του με τον Πέδρο Μαρτίνς, τώρα έχει αντίθετη άποψη και με τον Πάμπλο Γκαρσία όσον αφορά τον νεαρό Μιχαηλίδη. Ο κόουτς του ΠΑΟΚ, παρότι τον ξέρει πολύ καλά από την Ακαδημία, δεν τον εμπιστεύεται σε δίδυμο στόπερ και τον χρησιμοποιεί μόνο σε τριάδα. Ωστόσο, ο Ολλανδός τον θεωρεί έτοιμο και του έδωσε φανέλα βασικού κόντρα στην Κύπρο ως στόπερ δίπλα στον Κουρμπέλη που είναι αμυντικό χαφ.

** Εντύπωση προκάλεσε η απόφαση της ΕΠΟ, μετά το… άκυρο για τη Ριζούπολη από την UEFA, να δηλώσει την Τούμπα ως έδρα για το κρίσιμο παιχνίδι με την Σλοβενία. Δεν θα μπορούσε να αποφύγει ένα ταξίδι στην Θεσσαλονίκη, όπου… φλέγεται από τον κορωνοϊό και άμεσα θα ληφθούν νέα μέτρα στην πόλη; Θα μπορούσε για παράδειγμα να πάει το ματς στο Γ. Καραϊσκάκης. Φοβάται κάτι η Ομοσπονδία; Φοβάται μη δεν είναι ευπρόσδεκτοι στο γήπεδο κάποιοι εκπρόσωποί της; Αφού θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

** Θέση για την επιλογή Τούμπας πήρε και το Υπουργείο πάντως. Ίσως και εντός της ημέρας έχουμε εξελίξεις και αλλαγή έδρας.

** Το πρόστιμο θα είναι υψηλό με βάσει το νέο συμβόλαιο, με τις αυξημένες αποδοχές στον Σεμέδο για το κορωνοπάρτι. Ο Πορτογάλος πάντως έχει δώσει δικαιώματα, από την πρώτη στιγμή, από τον πρώτο μήνα. Και για αυτό ο Ολυμπιακός σκεφτόταν να τον πουλήσει, όχι για αγωνιστικούς λόγους. Ο συγκεκριμένος παίκτης πάντως θέλει διαχείριση και αυτό το ξέρουν στο Λιμάνι. Και θα τον διαχειριστεί ανάλογα ο Πέδρο Μαρτίνς. Δύσκολα θα μείνει πάντως εκτός αγώνων, όπως ενδεχομένως να γίνει με τον Ραντζέλοβιτς.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ρουκέτα" Φαν'τ Σιπ στον Παναθηναϊκό - Έτσι... διώχνει τον παικταρά - Τραβούν τα μαλλιά τους!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags