Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας - ΠΑΟΚ: Χαμός! Στον... αέρα η Τούμπα για την Εθική - "λΑκυρο" από την κυβέρνηση - Ψάχνουν νέα έδρα!
| 2020-11-11 23:44:00

Χαμός! Στον... αέρα η Τούμπα για την Εθική - "Ακυρο" από την κυβέρνηση - Ψάχνουν νέα έδρα!

Sportdog Team
Χαμός! Στον... αέρα η Τούμπα για την Εθική - "Ακυρο" από την κυβέρνηση - Ψάχνουν νέα έδρα!

Εθνική Ελλάδας - ΠΑΟΚ: Η ΕΠΟ ανακοίνωσε, μόλις χθες, ότι ο τελευταίος αγώνας της Εθνικής ομάδας στο Nations League, με αντίπαλο τη Σλοβενία στις 18 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί στην Τούμπα, αλλά αυτό μόνο σίγουρο δεν θα πρέπει να θεωρείται, μετά τη δραματική αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού στη μεκαδονική πρωτεύουσα. 

Η αιτία θα πρέπει να αναζητηθεί στις ενστάσεις της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας, λόγω της επιδημιολογικής επιβάρυνσης που εσχάτως εμφανίζει η «νύφη του Θερμαϊκού» στην Covid-19, με αποτέλεσμα η Ομοσπονδία να πρέπει να αναζητήσει άλλη λύση.

Η έδρα της «γαλανόλευκης» ομάδας, το ΟΑΚΑ, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί επειδή γίνονται έργα βελτίωσης του χλοοτάπητα. Κατά συνέπεια αναζητείται εναλλακτική και άμεσα, αφού ο αγώνας ενάντια στην πρωτοπόρο του 3ου ομίλου στη League C, που κατά πάσα πιθανότητα θα κρίνει και την ομάδα που θα προαχθεί κατηγορία, είναι σε μία εβδομάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags