Facebook Pixel Σούπερ ντόμινο με Μάριν, Ρόουζ, Άρη και... Ολυμπιακό
| 2020-11-12 13:24:00

Τρελό ντόμινο με Μάριν, Ρόουζ, Άρη και... Ολυμπιακό - Μπαμ με Γιακουμάκη, δεν είναι Μπακασέτας!

Οι Μιχείες
Τρελό ντόμινο με Μάριν, Ρόουζ, Άρη και... Ολυμπιακό - Μπαμ με Γιακουμάκη, δεν είναι Μπακασέτας!

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Είχα μάθει από την προηγούμενη εβδομάδα και διάβασα χθες, πως μετράει μέρες ο Μάρκο Μάριν στην Αλ Αχλί. Τι κι αν ο πρώην μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού πήγε τον περασμένο Φεβρουάριο στην Τζέντα μαζί με τον κόουτς Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Δεν προσαρμόστηκε, θέλουν να καλύψουν με ξένο τα προβλήματα στο κέντρο της άμυνας, οπότε θα πρέπει να ελευθερωθεί και μια θέση στο ρόστερ. Άλλωστε το μανατζερικό κανάλι που λύνει και δένει στην Αλ Αχλί και... βολεύει Σέρβους εκεί (τελευταία μεταγραφή ο Φέισα) και θέλει να γίνονται μεταγραφές για να κινείται το... χρήμα.

Και προσέξτε τώρα να δείτε το ντόμινο που πάει να δημιουργηθεί, τα... σκάγια του οποίου μπορούν να πάρουν και τον Άρη. Ο Ερυθρός Αστέρας ήθελε να πάρει τον 29χρονο διεθνή Σέρβο στόπερ Ντράγκοβιτς από την Μπάγερ Λεβερκούζεν (στο τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, δεν υπολογίζεται για βασικός στις "ασπιρίνες"). Προέκυψε όμως, το θέμα... Μάριν στην Αλ Αχλί και το... κανάλι θα στείλει πιθανότατα τον Ντράγκοβιτς στη Σαουδική Αραβία για 1,5 χρόνο για τα... λεφτά αλλά και για να βοηθήσει τον Μιλόγεβιτς μπας και πάρει το πρωτάθλημα από τον... Λουτσέσκου (Αλ Χιλάλ). 

Ο Μαρίν μέσω του ίδιου... καναλιού θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής για Βελιγράδι. Με τον Ερυθρού Αστέρα να επανέρχεται έτσι για τον Λίντσεϊ Ρόουζ του Άρη αφού δεν θα πάει για τον Ντράγκοβιτς, ενώ τον Γενάρη φεύγει και ο στόπερ του Μιλούνοβιτς. Τον Ρόουζ άλλωστε ο Ερυθρός Αστερας τον ήθελε και το καλοκαίρι.

Για την ιστορία να αναφέρω πως ο Ντράγκοβιτς στο... παρά ένα είχε χαλάσει ο δανεισμός του από τη Λεβερκούζεν στον Ολυμπιακό, αφού συμπεριλαμβανόταν στα ανταλλάγματα για τον Ρέτσο. Και πως ο Ρόουζ τον τελευταίο  χρόνο, αν και παίκτης του Άρη, έχει "συνδεθεί" με διάφορους... τρόπους και σενάρια με τον Ολυμπιακό!



Ο ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ... ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ

Ονειρικό ντεμπούτο στην Εθνική Ελλάδας για τον Γιακουμάκη. Κι αυτό αφού σκόραρε στην πρώτη του εμφάνιση, με ένα γκολ που επιβεβαιώνει πως πρόκειται για φορ περιοχής. Όταν, λοιπόν, η ομάδα μπορεί να τον ταίσει -χθες είχε δυο δημιουργικούς/εσωτερικούς χαφ Φορτούνη και Μπακασέτα και γρήγορους ακραίους Τζόλη και Χατζηγιοβάνη- τότε θα πάρεις από τον φορμαρισμένο Γιακουμάκη τα γκολ του. Μπορεί να μην είναι ο... μπαλάτος στράικερ αλλά μέσα στο "κουτί" μπορεί να γίνει παραγωγικός/εκτελεστής. 

Στην AΕΚ για παράδειγμα δεν είχε την ποιότητα για να είναι πρώτος, έπεσε και στους Αραούχο, Λιβάγια, Ολιβέιρα. Το ολλανδικό πρωτάθλημα του πάει και ήταν η ιδανική επιλογή/σκαλοπάτι για να ξεκολλήσει/εκτοξεύσει την καριέρα του, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μια μεγαλύτερη μεταγραφή και ένα υψηλότερο συμβόλαιο. Και δεδομένα ως πρώτος σκόρερ στο ολλανδικό πρωτάθλημα αλλά πλέον και ως διεθνής, θα έχει το καλοκαίρι το... διαβατήριο για μεταγραφή σε μεγάλη ολλανδική ομάδα. 

Και ευτυχώς για την ΑΕΚ που υπήρχε ο Μηνάς Λυσάνδρου, που επέμενε μέχρι τέλους και κυριολεκτικά στο... πάρα πέντε, που έκλεισε το deal με τη Φένλο, μπήκε στη συμφωνία οι "κιτρινόμαυροι" να έχουν 10% ποσοστό μεταπώλησης. 

Χάρη, λοιπόν, στον Λυσάνδρου και όχι στον Ιβιτς, να τα λέμε αυτά, η AΕΚ δεν θα την πάθει με τον Γιακουμάκη, όπως με τον Μπακασέτα (εφόσον πουληθούν βέβαια από τις νέες τους ομάδες). Γιατί με τον "Μπάκα" ο (τότε τ. διευθυντής) Λυμπερόπουλος δεν σκέφθηκε/δεν προνόησε, ίσως επειδή δεν τον πίστεψε, για να του βάλει ποσοστό για την AΕΚ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Τελειώνει" τον Χολέμπας: Παίρνει αριστερό μπακ-φωτιά ο Μαρτίνς - Έρχεται ο... Πορτογάλος Τσιμίκας


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags