Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Τι "παίζει" με Αλαφούζο-Ζάχαβι-Παϊρόζ – Η νέα έδρα έκπληξη της Εθνικής – Μάχη Ιβάν-Μαρινάκη για τον…
| 2020-11-12 17:39:00

Τι "παίζει" με Αλαφούζο-Ζάχαβι-Παϊρόζ – Η νέα έδρα έκπληξη της Εθνικής – Μάχη Ιβάν-Μαρινάκη για τον…

Του Αδέσποτου
Τι "παίζει" με Αλαφούζο-Ζάχαβι-Παϊρόζ – Η νέα έδρα έκπληξη της Εθνικής – Μάχη Ιβάν-Μαρινάκη για τον…

Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Την Πέμπτη λοιπόν, υπήρξε αναφορά στα νέα σενάρια για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στο... μπάχαλο με την έδρα της Εθνικής και μία είδηση για τον παίκτη που ενδιαφέρει ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

Ακούστε ξανά την εκπομπή ΕΔΩ και διαβάστε τα σημαντικότερα κομμάτια παρακάτω:

** Δημοσίευμα της liveSport αναφέρει πως πριν το «λουκέτο» για τον κορωνοϊό, δείπνησαν σε ξενοδοχείο των νοτίων προαστίων στην Αθήνα ο άλλοτε πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, με τον Ισραηλινό ατζέντη, Πίνι Ζάχαβι και δεν αποκλείεται να συζήτησαν για την εμπλοκή τους στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

** Ο Αλαφούζος πάντως, όπως ξεκαθάρισε και στον ομογενή Μάρκο Δρακωτό που… ψάχτηκε για το Τριφύλλι, μόνο για συμπαίκτη ψάχνει τώρα!

** Ο Ζάχαβι είναι μεσάζοντας πάντως και όχι μεγαλοατζέντης. Ωστόσο, να μπει στην ομάδα ως… συμπαίκτης, το έχει ξανακάνει. Μαζί με τον Ραμαντάνι είχαν αγοράσει τη Μουσκρόν και στη συνέχεια είχαν πουλήσει την ομάδα στον γνωστό μας λόγω Παναθηναϊκού Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ.

** Ο Ζάχαβι γνωρίζεται πάντως με τον Αλαφούζο, καθώς ήταν εμπλεκόμενος στο deal με τον Παιρόζ για το Τριφύλλι. Και μάλιστα, τότε αν προχωρούσε η συμφωνία, είχε κλείσει για τεχνικό διευθυντή τον Αβραάμ Γκραντ!

** Πολύ δύσκολα θα γίνει το παιχνίδι της Εθνικής στην Τούμπα, μετά και το… άκυρο του Υπουργείου λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού στη Θεσσαλονίκη. Αλλαγή πλάνων λοιπόν και πιθανότατα το ματς θα γίνει στην Τρίπολη!

** Mεξικανική ιστοσελίδα επαναφέρει το θέμα του Γκιγέρμο Πολ Φερνάντες για τον Ολυμπιακό, βάζοντας στο παιχνίδι τώρα όμως και τον ΠΑΟΚ. Ο 29χρονος μέσος της Μπόκα Τζούνιορς ήταν να έρθει το 2018 με μεσολάβηση Ιμπαγάσα στο Λιμάνι, όμως τότε ο Ολυμπιακός πήρε τον Γκιλιέρμε.

Για τον ΠΑΟΚ ακούγεται πως ψάχνει παίκτη για τα χαφ και κάπως έτσι οι Μεξικανοί συνέδεσαν και τις δύο ομάδες, αφού γνωρίζουν πως υπάρχει ενδιαφέρον από Ελλάδα, αλλά δεν είναι σίγουροι για την ομάδα. Πρόκειται για μία υπόθεση που θα μας απασχολήσει προσεχώς. Καλός παίκτης που θα μπορούσε να απασχολήσει σοβαρά και τους δύο!


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μπαμ" στη Σούπερ Λιγκ - Μεγάλη ελληνική ομάδα… κλέβει τον Σένκεφλεντ - "Έγκλημα" στον ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags