Facebook Pixel Απίστευτα πράγματα για το Ελλάδα-Σλοβενία - Δεν γίνεται Τούμπα λόγω Covid - Ξανά Ριζούπολη, αλλά... - Μπάχαλο!
| 2020-11-12 18:48:00

Μπάχαλο με το Ελλάδα-Σλοβενία - Δεν γίνεται Τούμπα λόγω Covid - Ξανά Ριζούπολη, αλλά... - Τρέλα!

Sportdog Team
Μπάχαλο με το Ελλάδα-Σλοβενία - Δεν γίνεται Τούμπα λόγω Covid - Ξανά Ριζούπολη, αλλά... - Τρέλα!

Ένα μικρό μπάχαλο διαδραματίζεται τις τελευταίες ώρες και αφορά στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση της Ελλάδας με την Σλοβενία για το Nations League, στις 18 Νοεμβρίου.

Αρχικά, ο αγώνας ήταν να διεξαχθεί στη Ριζούπολη, αλλά λίγο μετά η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι θα γίνει στην Τούμπα. Παρόλα αυτά, η κατάσταση με τον κορωνοϊό στην Θεσσαλονίκη δεν επιτρέπει την διεξαγωγή του εκεί κι έτσι, μετά από ενστάσεις της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας, αποκλείστηκε και η επιλογή του γηπέδου του ΠΑΟΚ.

Έτσι, λοιπόν η Ομοσπονδία αποφάσισε να στραφεί εκ νέου στην λύση της Ριζούπολης, καθώς σε Καραϊσκάκη, ΟΑΚΑ και Περιστέρι γίνονται έργα, η Νέα Σμύρνη δεν πληροί τις προϋποθέσεις και η Τρίπολη δεν έχει αεροδρόμιο.

Εντούτοις, για να δεχτεί η UEFA να γίνει επίσημος αγώνας στη Ριζούπολη, θα πρέπει πρώτα να γίνουν κάποιες βελτιώσεις στο γήπεδο, προκειμένου να ανάψει το πράσινο φως στην ΕΠΟ...

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags