Facebook Pixel Κορωνοϊός: Θετικός στον κορονοϊό ο Σαλάχ - Μπήκε σε απομόνωση - "Συναγερμός" στον Ολυμπιακό!
| 2020-11-13 18:48:00

Θετικός στον κορονοϊό ο Σαλάχ - Μπήκε σε απομόνωση - "Συναγερμός"... στον Ολυμπιακό!

Sportdog Team
Θετικός στον κορονοϊό ο Σαλάχ - Μπήκε σε απομόνωση - "Συναγερμός"... στον Ολυμπιακό!

Κορωνοϊός: Θετικός στον κορονοϊό ανιχνεύθηκε ο Μοχάμεντ Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος επιθετικός της Λίβερπουλ υποβλήθηκε σε τεστ πριν τον αγώνα της εθνικής ομάδας της χώρας του με το Τόγκο για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, όπως ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αιγύπτου.

«Το ιατρικό επιτελείο μας υπέβαλε σε εξετάσεις τους παίκτες της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου που μας έδειξαν ότι ο Μοχάμεντ Σαλάχ, ο σταρ της Λίβερπουλ, μολύνθηκε με τον κορονοϊό, αφού το τεστ ήταν θετικό» ανακοίνωσε η ομοσπονδία με ανάρτηση στη σελίδα της στο Facebook.

Ο παίκτης δεν έχει συμπτώματα. Τα δείγματα στα υπόλοιπα μέλη της εθνικής ομάδας βρέθηκαν αρνητικά. Ο Σαλάχ, μετά το θετικό αποτέλεσμα στο τεστ, τέθηκε σε απομόνωση στο δωμάτιό του από το ιατρικό επιτελείο, ενώ ενημερώθηκε και ο αγγλικός σύλλογος.

Η ομοσπονδία ανακοίνωσε επίσης ότι ο Σαλάχ θα υποβληθεί σε περαιτέρω ελέγχους τις επόμενες ώρες. Η είδηση πάντως προκάλεσε... συναγερμό και στον Ολυμπιακό, καθώς θυμίζουμε ότι στην Εθνική Αιγύπτου βρίσκεται και ο Αχμέντ Χασάν, που έχει άριστες σχέσεις με τον άσο της Λίβερπουλ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags