Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τελειώνει επιθετικός από τον Ολυμπιακό
| 2020-11-14 11:30:00

Τελειώνει επιθετικός από τον Ολυμπιακό - Τον διώχνει ο Μαρτίνς που τον έφερε - Απίστευτο!

του Παναγιώτη Νικολάου
Τελειώνει επιθετικός από τον Ολυμπιακό - Τον διώχνει ο Μαρτίνς που τον έφερε - Απίστευτο!

Ολυμπιακός: Οι Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Αχμέντ Χασάν είναι "καυτοί" για τον Ολυμπιακό τη φετινή σεζόν, μονοπωλώντας τα γκολ της ομάδας και δείχνοντας έφεση ακόμα και στο να παίζουν μαζί σε σχηματισμό 4-4-2. Συνεπώς, δικαίως οι δύο Αφρικανοί απολαμβάνουν της απολύτου εμτιστοσύνης του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι γνωστό πως έχει αδυναμία και στον έτερο Αφρικανό της επίθεσης, τον Χιλάλ Σουντανί, ο οποίος μόλις επέστρεψε από τραυματισμό και θα αρχίσει σιγά σιγά να παίρνει ευκαιρίες, μιας και απέδειξε την αξία του και με το παραπάνω την περσινή σεζόν.

Όλα αυτά δημιουργούν δύσκολες συνθήκες για τον Ούγκο Κάιπερς, ο οποίος μετρά όλα κι όλα 45 λεπτά συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Βέλγος ξεκίνησε βασικός στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, δεν ικανοποίησε με την απόδοσή του και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο. Έκτοτε δεν τον έχουμε ξαναδεί στον αγωνιστικό χώρο με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Όπως ακούγενται στη μανατζερική πιάτσα, ο λιγοστός χρόνος συμμετοχής του Κάιπερς είναι πολύ πιθανό να θέσει θέμα για το μέλλον του στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Δηλαδή, αν ο 24χρονος παίκτης δεν κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μαρτίνς, δεν αποκλείεται να μη βγάλει τη σεζόν με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Είναι νωρίς ακόμα για να πούμε το αν θα πωληθεί ή θα παραχωρηθεί ξανά ως δανεικός (πέρυσι έκανε σπουδαία σεζόν με τη μορφή δανεισμό στην Αζαξιό), πάντως είναι πέραν πάσης αμφιβολίας το γεγονός ότι ο Κάιπερς βρίσκεται υπό κρίση και πρέπει να ανεβάσει την απόδοσή του για να... γυρίσει το χαρτί.

Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο της υπόθεσης είναι πως ο Βέλγος έμεινε το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό κατόπιν επιμονής του Μαρτίνς, που πίστεψε πολύ σε αυτόν και τον επέλεξε για να συμπληρώσει την επιθετική τετράδα. Ο ίδιος ο Πορτογάλος είναι αυτός που τον έχει... εξαφανίσει από τα πλάνα του μετά τις 26 Σεπτεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τεράστια έκπληξη με Έλληνα άσο στο Λιμάνι - "Έψησε" τον Μαρτίνς με σούπερ χρονιά - Γυρίζει πίσω!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags