Facebook Pixel ΑΕΚ: "Τι θα γίνει με Λιβάγια - Τελειώνει Ολιβέιρα - Μην τρελαθούμε με Μαχαίρα - Πανηγύριζα για Σάκχοφ"
| 2020-11-14 22:30:00

"Τι θα γίνει με Λιβάγια - Τελειώνει Ολιβέιρα - Μην τρελαθούμε με Μαχαίρα - Πανηγύριζα για Σάκχοφ"

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Τι θα γίνει με Λιβάγια - Τελειώνει Ολιβέιρα - Μην τρελαθούμε με Μαχαίρα - Πανηγύριζα για Σάκχοφ"

Μπορεί η καθημερινότητα της ΑΕΚ να βρίσκεται σε ρυθμούς κορωνοϊού, μετά το ταξίδι στην Ουκρανία, τα καυτά θέματα που απασχολούν την ομάδα συνεχίζουν να υφίστανται. Απαντήσεις σε ζητήματα του κιτρινόμαυρου ρεπορτάζ έδωσε μιλώντας στο sportdog ο Πάνος Λούπος.

Ο διευθυντής της «Ώρας των Σπορ» εκτίμησε, ότι ο Λιβάγια θα συνεχίσει στην ΑΕΚ, ενώ ο υποστήριξε, ότι ο Ολιβέιρα θα πρέπει να αρχίσει να ματώνει τα δίχτυα αν θέλει εθνική Πορτογαλίας και Πρέμιερ Λιγκ. Παράλληλα αναφέρθηκε στις περιπτώσεις Σάκχοφ, Μαχαίρα, την επιστροφή Γαλανόπουλου και εξέφρασε την άποψή του για τις προσθήκες που χρειάζεται η ομάδα τον Γενάρη.

Εμφάνιση όπως αυτή που έκανε ο Λιβάγια στην Ουκρανία αυξάνει τις πιθανότητες ανανέωσης του συμβολαίου του;

«Τον Λιβάγια τον ξέρουν όλοι ποιος είναι και τι μπορεί να κάνει. Αλίμονο αν περίμεναν στην ΑΕΚ μετά από τόσα χρόνια, ένα οποιοδήποτε ματς για να δουν τον Μάρκο. Η άποψη μου, ήταν και παραμένει ίδια και ξεκάθαρη. Ο Λιβάγια είναι μεγάλο κεφάλαιο για την ΑΕΚ και θα έπρεπε να έχει ήδη ανανεωθεί το συμβόλαιο του. Συνεχίζω να πιστεύω ότι αυτό θα συμβεί».

"Δεν θα γίνει συζήτηση για ανανέωση του Ολιβέιρα"

Τι γίνεται με τον Ολιβέιρα; Γιατί έχει αφλογιστία και γιατί στερείται ομαδικότητας στο παιχνίδι του; Έχει γίνει καθόλου συζήτηση για αυτό το θέμα στα Σπάτα; Τί μέλλει γενέσθαι με τον Πορτογάλο; Θα ανανεώσει, θα πωληθεί ή θα τον δούμε να μένει ελεύθερος;

«Ο Ολιβέιρα δεν είναι ίδια περίπτωση με τον Λιβάγια. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Ο Αραούχο είχε μεγαλύτερη προσφορά, όπως και ο Πόνσε. Δεν λέω ότι δεν είναι καλός παίκτης, προς Θεού. Εξαιρετικός είναι, φορ επιπέδου ΑΕΚ είναι, επαγγελματίας σωστός. Αλλά δεν είναι μεγαλύτερο μέγεθος από την ΑΕΚ, αν αυτό νομίζει. Αυτό που καταλαβαίνω από τον Ολιβέιρα είναι ότι θεωρεί πως του χρόνου, αφού παίξει στο Euro, θα μπορεί να παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ. Όσο θα είναι στην ΑΕΚ όμως, θα πρέπει να ματώνει τα αντίπαλα δίχτυα, γιατί αλλιώς δεν τον βλέπω, ούτε στο Euro, ούτε στην Πρέμιερ Λιγκ. Πιστεύω πάντως ακράδαντα ότι θα ανέβει και θα προσφέρει φέτος στην ομάδα. Συζήτηση για ανανέωση, νομίζω δεν θα γίνει καν».

Πόσο σημαντική είναι για την ΑΕΚ η επιστροφή Γαλανόπουλου; Σε πόσο χρόνο περιμένεις να αποκτήσει δυνατό αγωνιστικό ρυθμό;

«Ο Κώστας είναι παιδί της ΑΕΚ. Φυσικά και είναι σημαντική η επιστροφή του, όπως άλλωστε κάθε επιστροφή. Έχει σχεδόν ένα χρόνο να παίξει μπάλα, οπότε λογικό είναι αυτή η επιστροφή να γίνεται σταδιακά».

"Πανηγύριζα για Σάκχοφ"

Ποια είναι η γνώμη σου για τον Μαχαίρα;

«Θετική χωρίς να τρελαινόμαστε και να τρελάνουμε και τον ίδιο. Ο Καρέρα του έδωσε την ευκαιρία, τον εμπιστεύεται, όλα πλέον είναι στο χέρι του παίκτη. Τα προσόντα τα έχει, όπως επίσης και τομείς που θέλει πολλή δουλειά ακόμα».

Ποια γνώμη έχεις σχηματίσει για την προσθήκη του Σάκχοφ στην εξίσωση του κέντρου;

«Πανηγύριζα όταν τον πήρε η ΑΕΚ. Τρομερά έξυπνη κίνηση. Στοιχεία που έλειπαν από την ΑΕΚ από τότε που έφυγε ο Γιόχανσον. Ήδη έχει δείξει πόσο καλός παίκτης είναι, αν και το είχαμε δει και από τη θητεία του στον ΠΑΟΚ».

Ποιες κινήσεις πρέπει να γίνουν τον Γενάρη;

«Ακραία μπακ. Τόσο απλό...».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Βόμβα" Μελισσανίδη στη Σούπερ Λιγκ - Ήθελε να κλέψει top class στόπερ από τους Big 3!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags