Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ανδρέας Λοβέρδος: Bόμβες Λοβέρδου: "Πού ’ναι ο Γκιλιέρμε; - Θυμίζει Μπάγεβιτς - Τι θέλω για ΠΑΟ - Ο Γκαρσία είναι..."
| 2020-11-15 10:05:00

Bόμβες Λοβέρδου: "Πού ’ναι ο Γκιλιέρμε; - Θυμίζει Μπάγεβιτς - Τι θέλω για ΠΑΟ - Ο Γκαρσία είναι..."

του Γιώργου Κτενά
Bόμβες Λοβέρδου: "Πού ’ναι ο Γκιλιέρμε; - Θυμίζει Μπάγεβιτς - Τι θέλω για ΠΑΟ - Ο Γκαρσία είναι..."

Ολυμπιακός - Ανδρέας Λοβέρδος: Μίλησε στο sportdog για την αγαπημένη ομάδα του.

Λάτρης του αθλητισμού και επώνυμος οπαδός του Ολυμπιακού, ο γνωστός βουλευτής αναφέρθηκε στους Ερυθρόλευκους, στον Πέδρο Μαρτίνς, ενώ έκανε σύγκριση του φετινού Ολυμπιακού με τη μεγάλη ομάδα του Μπάγεβιτς.

Μίλησε για το μπάσκετ, αλλά έκανε και μια μικρή αναφορά στον Παναθηναϊκό, αλλά και στη νέα εποχή τού ΠΑΟΚ με τον Πάμπλο Γκαρσία. 

"Αυτό με εντυπωσίασε με Ομάρ, Τσιμίκα, Γκιγιέρμε - Συγκρίνεται με τον Ολυμπιακό του Μπάγεβιτς"

"Έχουμε επαρκή εικόνα του Ολυμπιακού, που όμως λόγω των πολλών ιδιαιτεροτήτων της αθλητικής σεζόν η οποία άρχισε με το που τέλειωσαν οι υποχρεώσεις της ομάδας στο Γιουρόπα Λιγκ, δεν είναι η τελική εικόνα. Δεν έχουμε δείξει ακόμα ως ομάδα αυτό που θα δείξουμε προς τις γιορτές αλλά και μετά από αυτές. Με εντυπωσιάζει ότι έδωσαν τον Τσιμίκα, τον Ελαμπντελαουί και έφυγε ο Γκιγιέρμε, αλλά η ομάδα συνεχίζει να παίζει μπάλα σχεδόν σαν να μην της λείπουν αυτοί οι παίκτες. Ειδικά την απουσία του Γκιγιέρμε δεν την έχω καταλάβει, βλέποντας τα παιχνίδια από την τηλεόραση. Για να είμαι ειλικρινής πιο πολύ μου λείπει ο Τσιμίκας", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog ο Α. Λοβέρδος. 

Ποια είναι η άποψη που έχετε σχηματίσει για τον Πέδρο Μαρτίνς; 

"Έχω την καλύτερη εικόνα για αυτόν τον προπονητή. Η ομάδα απολαμβάνει τα αγαθά τής σταθερότητας στον πάγκο. Το βασικό του χαρακτηριστικό, όπως προκύπτει από το παιχνίδι του Ολυμπιακού, είναι η καλή κυκλοφορία της μπάλας. Αυτό που ζητάει και διατάσσει την ομάδα με τα κατάλληλα συστήματα, έχει ως τελικο προϊόν την πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας. Ο Ολυμπιακός αυτός μπορεί να συγκριθεί μόνο με τον Ολυμπιακό του Μπάγεβιτς. Και μην ξεχνάμε ότι η ομάδα εκείνη είχε και μεγάλες βεντέτες".

"Ξεχωρίζω Εμβιλά - Πάντα ξεκούραστος ο Βαλμπουενά - Πλεονέκτημα οι..."

Ποια είναι η άποψη που έχετε για τις φετινές μεταγραφές;

"Έχεις καλούς ανιχνευτές η ομάδα. Το σκάουτινγκ είναι πολύ καλό. Έναν έχω προλάβει να ξεχωρίσω μέχρι στιγμής, τον Εμβιλά. Κατάφερε να μην φαίνεται η απουσία του Γκιγιέρμε στη μεσαία γραμμή". 

Όλοι μιλούν κολακευτικά (και) φέτος για τον Βαλμπουενά.

"Είναι καταπληκτικός, διαρκώς ξεκούραστος και είναι ένας παράγοντας για την καλή κυκλοφορία της μπάλας. Ο Ελ Αραμπί και ο Χασάν είναι καλό πλεονέκτημα, επίσης, καθώς στο ποδόσφαιρο όλα έχουν σημασία αλλά το ζητούμενο να μπαίνει η μπάλα γκολ. Κι εμείς έχουμε δύο παίκτες που το κάνουν. Και ο τερματοφύλακας φυσικά. Καλός πρώτος και καλός τελευταίος παίκτης παίκτης". 

"Αυτό να καταλάβουν οι παίκτες από το κορωνοπάρτι - Πάμε για 8άδα στο μπάσκετ"

Τη συμμετοχή των παικτών τού Ολυμπιακού στο πάρτι πώς τη σχολιάζετε;

"Ζούμε σε όλο τον πλανήτη, στο δυτικό ημισφαίριό του, μια αντιπαράθεση γενεών: Αρχικά οι νεότεροι θέλουν να ζήσουν για αυτό και παραβλέπουν τα μέτρα με διάφορες προφάσεις ή και χωρίς προφάσεις, και αφετέρου εμείς οι μεγαλύτεροι που είμαστε πιο σεβαστικοί απέναντι στην προστασία της δημόσιας υγείας. Κατά δεύτερο λόγο, ανεξάρτητα ηλικιών, ο κόσμος θέλει να ζησει. Έτσι βλέπω και τους τρεις παίκτες του Ολυμπιακού. Αλλά πρέπει να καταλάβουν ότι είναι προβεβλημένα πρόσωπα και κάνουν κακό σε δεκάδες χιλιάδες άλλους ως παράδειγμα. Θεωρώ πολύ σωστή την ανακοίνωση του Ολυμπιακού για αυτό το θέμα". 

Υπάρχει ένας ολόκληρο ζήτημα, κι όχι μόνο στην Ελλάδα, με τα πρωτόκολλα υγείας στη συνέχιση των αθλητικών δραστηριοτήτων. Ποια είναι η δική σας άποψη;

"Αποφεύγω να τοποθετούμε για ζητήματα που προκύπτουν από τις επιλογές των ειδικών. Δεν είμαι σε θέση να υποστηρίξω ή να αντικρούσω αυτές τις επιλογές. Υπάρχουν άλλοι ξέρουν καλύτερα από εμένα".

Το μπάσκετ πώς το βλέπετε; Στον Ολυμπιακό κάποια στιγμή ψιθύριζαν ότι τους ενδιαφέρει το Final 4.

"Δύσκολο να συμβεί αυτό, αλλά αν μπούμε στην 8άδα θα είναι επιτυχία. Ο,τι παραπάνω θα είναι εξαιρετική επιτυχία, που οφείλεται στους προέδρους και τον προπονητή. Το ρόστερ έχει 3-4 παίκτες που αξιζει να τους δεις, με πρώτον από όλους τον Σλούκα".

"Να νικάμε δυνατό τον Παναθηναϊκό - Μας ενδιαφέρει ο ΠΑΟΚ - Ο Γκαρσία είναι..."

Να κλείσουμε με δύο λόγια για τους άλλους μεγάλους στο ποδόσφαιρο και ποια είναι η άποψή σας;

"Δυστυχώς ο Παναθηναϊκός δεν δείχνει δυνατότητες να μπει στην 4άδα. Και χωρίς τον Παναθηναϊκό στην 4άδα λείπει το βασικό ντέρμπι του πρωταθλήματος. Εύχομαι να επανακάμψει ο Παναθηναϊκός για να έχουμε τη χαρά να τον νικάμε. Γιατί τώρα είτε το κάνουμε είτε όχι δεν μας απασχολεί και πολύ. Το ενδιαφέρον μας είναι στραμμένο στον ΠΑΟΚ. Δεν πιστεύω ότι κάνει θαύματα σε μια εβδομάδα ένας προπονητής, αλλά με τον Γκαρσία είναι καλός ο ΠΑΟΚ. Οι τελευταίες εμφανίσεις δεν είναι κακές. Την ΑΕΚ δεν την έχω παρακολουθήσει καθόλου φέτος μέχρι στιγμής και δεν έχω εικόνα της".  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Μπαμ" από NBA στον Ολυμπιακό - Με αυτόν πέτυχαν διάνα οι Αγγελόπουλοι - Τον δίνουν με τρελά λεφτά;


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags