Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Μόλυνση ο Ζαμπά - Τι "τρέχει" με Βιεϊρίνια"
| 2020-11-15 18:24:00

Μόλυνση ο Ζαμπά - Τι "τρέχει" με Βιεϊρίνια - Τινάζει την μπάνκα ο Τζόλης - Έρχεται εξτρέμ-βόμβα!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Μόλυνση ο Ζαμπά - Τι "τρέχει" με Βιεϊρίνια - Τινάζει την μπάνκα ο Τζόλης - Έρχεται εξτρέμ-βόμβα!

ΠΑΟΚ: «Υπάρχει πρόβλημα στα εξτρέμ. Νομίζω, ότι τον Γενάρη εκεί θα πάρει παίκτη ο ΠΑΟΚ. Για τις υπόλοιπες θέσεις στην άμυνα είναι σχετικά γεμάτος. Για αριστερό μπακ θα φανεί από το πως θα επιστρέψει ο Βιεϊρίνια. Όλα θα εξαρτηθούν επίσης απ'το αν θα υπάρξουν και πωλήσεις και φυσικά αν προχωρήσει η ομάδα στην Ευρώπη», εκτιμά ο Γιώργος Κουβεντίδης για τη μεταγραφική ενίσχυση των Θεσσαλονικιών τον Ιανουάριο.

Ο Διευθυντής της εφημερίδας “Forza” για τα καυτά θέματα που αφορούν τον ΠΑΟΚ. Ο συνάδελφος μετέφερε κλίμα από τα αποδυτήρια με την παρουσία του Πάμπλο Γκαρσία και απάντησε σε ερωτήσεις για περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που απασχολούν την καθημερινότητα της ομάδας, όπως ο Λέο Ζαμπά, ο Γιαννούλης, ο Βιεϊρίνια, ο Μιχάι και ο Τζόλης που πρόσφατα σκόραρε το πρώτο του γκολ με την Εθνική. Διαβάστε τις απαντήσεις που έδωσε:

Τί συμβαίνει με τον Λέο Ζαμπά; Πηγές υποστήριζαν, ότι ο Γκαρσία θα είχε επαφή με τον παίκτη για την επαναξιοποίησή του και μαθαίνουμε, ότι νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο κάτι που δυσκολεύει την επάνοδό του...

«Αυτός πέρασε μεγάλη περιπέτεια με το πόδι του. Είχε τραυματιστεί πέρσι σε φιλικό με τη Δόξα πέρσι. Έκανε επέμβαση και Φεβρουάριο θα έπαιζε ξανά. Έπαθε μετά μία μόλυνση και έμεινε έξω. Το καλοκαίρι έκανε προετοιμασία αλλά δεν ήταν 100% καλά. Κάποια στιγμή πήρε άδεια. Πήγε στην Πορτογαλία, στο Πόρτο στον γιατρό που είχε χειρουργήσει τον Βιεϊρίνια και τον Μαουρίσιο, για να του καθαρίσει το γόνατο. Είχε θέματα γενικώς. Προφανώς επειδή ένιωθε, ότι δεν ήταν 100% έτοιμος είχε εκνευρισμό. Κάποια στιγμή ήθελε να φύγει και να πάει στη Βραζιλία. Έψαχνε εκεί ομάδες. Τελικά από τον ΠΑΟΚ του είπαν, ότι είναι απόφαση της ιδιοκτησίας να μείνει εδώ, γιατί είναι επένδυση μεγάλη. Έδωσαν πολλά χρήματα για να τον αποκτήσουν από τη Αχμάντ Γκρόζνι (πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ πλήρωσε 5 εκατ. ευρώ). Έτσι έμεινε για να το παλέψει. Με τον Φερέιρα δεν ήταν πολύ καλά. Τον είχε αφήσει και εκτός ευρωπαϊκής λίστας. Κάποια στιγμή είχε γίνει και πειθαρχικό παράπτωμα».

Ο Βιεϊρίνια πότε αναμένεται να επιστρέψει;

«Ο Βιεϊρίνια έχει να κάνει προπόνηση με ομάδα από τα μέσα Ιουλίου. Του έτυχε και ο κορωνοϊός τώρα. Οπότε τώρα μπήκε. Θέλει χρόνο αυτός. Δεν μπορούμε να τον περιμένουμε γρήγορα. Είναι της υπομονής. Ο Βιεϊρίνια μην ξεχνάμε, ότι τον Ιανουάριο κλείνει τα 35. Ξέρει τον εαυτό του, αλλά όλα παίζουν ρόλο».

Πως είναι τα αποδυτήρια με Πάμπλο Γκαρσία; Μεταφέρεται ένα πολύ αισιόδοξο κλίμα...

«Όταν έρχεται νέος προπονητής όλα σούπερ είναι. Τα πράγματα γενικώς είναι καλά. “Τους κερδίζει” απ' ότι φαίνεται, όπως λένε οι παίκτες. Αυτά φαίνονται στο γήπεδο και πως αντιδρά μια ομάδα, όταν έρχονται οι στραβές. Όταν η ομάδα κερδίζει όλοι είναι στον μήνα του μέλιτος. Ο Γκαρσία γενικώς ξέρει τον οργανισμό του ΠΑΟΚ. Ξέρει και τους παίκτες, γιατί όπως είπε και ο ίδιος, “στο ίδιο μέρος κάνουμε προπόνηση”. Οπότε τους έβλεπε, τους άκουγε, καταλάβαινε, ήξερε. Ξέρει τι είναι ο καθένας. Αυτήν τη στιγμή είναι όλοι καλά με Γκαρσία. Είναι έξυπνος. Δεν είναι αυτό που πολλοί έχουν στο μυαλό τους. Είναι πολύ ήρεμος άνθρωπος. Αυτό λένε και οι παίκτες. Για την ώρα φαίνεται πως δένει με την ομάδα».

Το παρθενικό γκολ του Τζόλη στην Εθνική άνοιξε την όρεξη για πιθανή πώληση στον ΠΑΟΚ;

«O Τζόλης είναι μεγάλο κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Για τον Τζόλη πιστεύουν, ότι αν δεν χάσει τον δρόμο του, θα κάνει μεγάλα πράγματα. Όσον αφορά το θέμα μεταγραφή, τώρα του έκαναν καινούργιο συμβόλαιο. Απ'ότι είπε ο ΠΑΟΚ, στο συμβόλαιο δεν υπάρχει ρήτρα. Οπότε δεν μπορεί να φύγει χωρίς το “ΟΚ” του ΠΑΟΚ. Είναι 18 στα 19. Έχει φοβερά χαρακτηριστικά και ποιότητα. Έχει προοπτικές για να κάνει μεγάλη καριέρα και να χτυπήσει μεγάλα νούμερα. Αν συνεχίσει έτσι κάποια στιγμή είναι φανερό, ότι θα φέρει προτάσεις. Εγώ πιστεύω, ότι από τον Τζόλη ο ΠΑΟΚ μπορεί να βγάλει όσα χρήματα έχει βάλει στις Ακαδημίες τα τελευταία χρόνια».

Ο τραυματισμός του Γιαννούλη πόσο μεγάλα εμπόδια βάζει στην πώλησή του;

«Η αλήθεια είναι, ότι ο Γιαννούλης μέχρι τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου ήταν να φύγει στην Αταλάντα. Δεν ήθελε να χάσει την ευκαιρία. Αποφάσισε να μείνει στον ΠΑΟΚ. Είναι τέτοιου επιπέδου ποδοσφαιριστής σε ηλικία που δεν θέλει να χάσει τις ευκαιρίες του. Υποθέτω, ότι στο μυαλό του είναι πάντα η μεταγραφή. Έχω εντύπωση, ότι ακόμα και τον Γενάρη θα ήθελε να φύγει. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εύκολο, έτσι όπως έχει γίνει η αγορά με τον κορωνοϊό που ανακατεύονται πάλι τα πράγματα. Νομίζω, ότι στο μυαλό του είναι πάντα η μεταγραφή. Δεν ξέρω αν είναι εφικτό πρόταση ανάλογη με αυτή της ιταλικής ομάδας (5-6 εκατ. ευρώ σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport και είχε ρήτρα 10). Νομίζω, ότι ο ΠΑΟΚ δεν “πεθαίνει” να τον πουλήσει».

Με το Μιχάι ποιά είναι η κατάσταση μετά τον τραυματισμό του;

«Με τους χιαστούς που έπαθε στην ουσία έχασε τη χρονιά. Ήταν σε φάση που ανέβαινε και θα έπαιρνε παραπάνω ευκαιρίες. Η Εθνική Αλβανίας τον είχε στα υπόψιν για κλήση. Ήταν σε περίοδο που η καριέρα του θα πήγαινε προς τα πάνω. Ήταν φοβερά άτυχος. Είναι καλός παίκτης και καλό παιδί».

Θα φέρει δεξιοπόδαρο εξτρέμ ο Ρέμπε τα Χριστούγεννα όπως γράφτηκε;

«Ο ΠΑΟΚ έκανε ένα λάθος. Επειδή ο Φερέιρα έπαιζε ένα σύστημα η ομάδα έφτιαξε ένα ρόστερ πάνω στον προηγούμενο προπονητή. Οι προπονητές όμως, όπως έχει αποδειχτεί, έρχονται και φεύγουν και αυτό που μένει είναι οι ομάδες. Ο ΠΑΟΚ σήμερα έχει βρεθεί με ένα ρόστερ, το οποίο στην πράξη δεν έχει όσα εξτρέμ έπρεπε για να παίξει το στυλ του Γκαρσία. Καθαρόαιμα εξτρέμ στον ΠΑΟΚ σήμερα είναι μόνο ο Ζίβκοβιτς και ο Τζόλης. Ο Ζαμπά είναι εντός-εκτός και δεν τον βλέπω να παίζει σύντομα. Τη χρονιά του νταμπλ η ομάδα έπαιζε βέβαια με εξτρέμ τον Καντουρί και τον Μπίσεσβαρ. Ο πρώτος δεν του αρέσει να παίζει εκεί και ο δεύτερος δεν ξέρω αν μπορεί πλέον. Υπάρχει πρόβλημα στη θέση. Νομίζω, ότι τον Γενάρη εκεί θα πάρει παίκτη ο ΠΑΟΚ. Για τις υπόλοιπες θέσεις στην άμυνα είναι σχετικά γεμάτος. Για αριστερό μπακ θα φανεί από το πως θα επιστρέψει ο Βιεϊρίνια. Όλα θα εξαρτηθούν επίσης απ'το αν θα υπάρξουν και πωλήσεις και φυσικά αν προχωρήσει ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εντολή Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ - Θα "τρελαθεί" ο Φερέιρα - Αυτό αλλάζει στην προπόνηση!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags