Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Μάγκας Φορτούνης! Τρομερό... γκολ και στις δηλώσεις μετά την Εθνική
| 2020-11-16 00:21:00

Μάγκας Φορτούνης! Τρομερό... γκολ και στις δηλώσεις μετά την Εθνική

Sportdog Team
Μάγκας Φορτούνης! Τρομερό... γκολ και στις δηλώσεις μετά την Εθνική

Εθνική Ελλάδας: Ο Κώστας Φορτούνης μποεί να ήταν ο κορυφαίος της Εθνικής και αυτός που άνοιξε το σκορ κόντρα στη Μολδαβία με ένα φανταστικό γκολ, ωστόσο στις δηλώσεις αν και ρωτήθηκε αν έδωσε... απαντήσεις, απέφυγε να σχολιάσει και τόνισε πως πάνω από όλους είναι η ομάδα!

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στην κάμερα του "Open":

Για τη νίκη επί της Μολδαβίας: «Από την αρχή είχαμε δύο τελικούς μπροστά μας. Κερδίσαμε τον έναν. Ξέραμε ότι ο αντίπαλος θα μας περιμένει στο μισό γήπεδο του. Κάναμε ευκαιρίες, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Συνεχίζουμε κι έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε».

Για την απόδοση του και αν ήταν απάντηση στην κριτική: «Προσωπικά δεν έχω να απαντήσω κάτι. Προσπαθώ να δείχνω αυτό που μπορώ μέσα στο γήπεδο. Άλλες φορές είμαι καλός, άλλες φορές όχι. Προσπαθώ πάντα να βοηθάω την ομάδα και να γινόμαστε όλο και καλύτεροι».

Για τον «τελικό» με τη Σλοβενία την Τετάρτη: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είδαμε και στον εκτός έδρας αγώνα ότι είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου, μαζί με εμάς. Θα παλέψουμε για την πρώτη θέση. Είμαστε σε καλό μομέντουμ και θα κάνουμε το καλύτερο για να πάρουμε τη νίκη».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags