Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Έλεος με τον Τζαβέλλα! Υπερβολές για Μαυρία
| 2020-11-16 18:04:00

Έλεος με τον Τζαβέλλα! Υπερβολές για Μαυρία - Πόδι... δράμα ο Μπακασέτας - Βάλε Τζόλη μέσα!

GOALάρες by Εvaggelistis
Έλεος με τον Τζαβέλλα! Υπερβολές για Μαυρία - Πόδι... δράμα ο Μπακασέτας - Βάλε Τζόλη μέσα!

Εθνική Ελλάδας: Οι σημερινές GOALάρες δεν είναι τόσο παρασκηνιακές, όσο... κριτικές. Κι αφιερωμένες στην εθνική Ελλάδας,με αφορμή το παιχνίδι της στη Μολδαβία.

Γιατί θα πρέπει να γίνουν επισημάνσεις και να ειπωθούν αλήθειες, που ενδεχομένως να κρύφτηκαν λόγω αποτελέσματος, στην έδρα της 5ης πιο αδύνατης εθνικής ομάδας στην Ευρώπη (Μολδαβία).

1η) Καλός παίκτης ο Βαγγέλης Παυλίδης αλλά φουνταριστός δεν είναι! Τελεία και παύλα. Ποτέ δεν ήταν. Ούτε στους Μπέμπηδες, την ακαδημία του Κερμανίδη στη βόρειο Ελλάδα, από την οποία ξεκίνησε, πριν φύγει για Γερμανία. Ο Παυλίδης δεν είναι σέντερ φορ περιοχής αλλά για να παίζει πίσω από αυτόν ή μαζί. Σαφέστατα ο Γιακουμάκης, λόγω και όγκου, είναι στράικερ, έχει τα χαρακτηριστικά δηλαδή της θέσης. Η ποιότητα είναι άλλου... παπά ευαγγέλιο. Υπάρχει πάντως έλλειμμα στη συγκεκριμένη θέση, ενώ στο πρωτάθλημά μας σε όλες σχεδόν τις ομάδες οι βασικοί σεντερ φορ είναι ξένοι...

2η) Είναι να απορεί κανείς με την επιμονή του Φαν Σιπ να έχει βασικό στην άμυνα τον Τζαβέλλα. Επειδή είναι βασικός στην Αλάνιασπορ και συμπαίκτης του Μπακασέτα εκεί, δεν σημαίνει πως το ίδιο πρέπει να συμβαίνει στη "γαλανόλευκη" ακόμη και κόντρα σε... Μολδαβίες. Ο Τζαβέλλας είναι πλέον πολύ αργός, πέρασαν τα καλά του ποδοσφαιρικά χρόνια. Και με αυτό το ρόστερ ακόμη κι αν δεν μπορεί να εμπιστευτεί ο Ολλανδός τον νεαρό Μιχαηλίδη, είναι προτιμότερο να παίζει στη θέση ο Κουρμπέλης. Το έδειξε και κόντρα στην Κύπρο (για την Μολδαβία ήταν τιμωρημένος).

3η) Διάβασα υπερβολές για τον Μαυρία και τη διαφορά που έκανε. Καλό είναι να περιμένουμε το ματς με τη Σλοβενία για πιο ασφαλείς κρίσεις. Νομίζω πως σε υψηλό επίπεδο θα έχει πρόβλημα ως δεξιός μπακ. Απλά είναι συμβατός με τη θέση σε σχέση με... Λαμπρόπουλους και Χατζηδιάκους.

4η) Ο Ζέκα λόγω χαρακτηριστικών δεν πρέπει να βγαίνει από την ενδεκάδα της Εθνικής. Όσον αφορά στον... Μπουχαλάκη της Μολδαβίας, εγώ δημιουργικά μάλλον σαν παραφωνία τον μέτρησα. Χωρίς κάθετες και με αρκετές χαμένες μπαλιές.

5η) Ο Τσιμίκας έδειξε πως αυτή τη στιγμή είναι ένα.. .κεφαλόσκαλο πάνω από τον Γιαννούλη. Παρότι δεν αγωνίζεται στη Λίβερπουλ έχει αποκτήσει και τον... αγγλικό ρυθμό στο παιχνίδι του.

6η) Όντως καλή η "χημεία" τον Φορτούνη - Μπακασέτα. Μέχρι εκεί όμως, μακριά από εμάς οι υπερβολές. Η υπερχρήση του "Μπάκα" δεν μου αρέσει. Όπως να χτυπάει όλα σχεδόν τα στημένα. Και να πεις ότι κάνουν τη διαφορά. Ψιλοδραματικές βρήκα τις εκτελέσεις του...

7η) Ο Φαν Σιπ θα πρέπει να αξιοποιήσει περισσότερο τον Τζόλη και να πάρει το πολύ καλό μομέντουμ του. Ο πιτσιρικάς έχει ενα μεγαλο συν, το οδήγημα της μπάλας στο ένας εναντίον ενός...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βόμβα με Λιβάγια και μεγάλη ελληνική ομάδα - Τρελό... χουνέρι σε Μελισσανίδη - Διέρρευσαν τα λεφτά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags