Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αυτό είναι το σχέδιο Γκαρσία για την επιστροφή Βιεϊρίνια - Πότε θα είναι έτοιμος, ποιος ο ρόλος του
| 2020-11-17 11:56:00

Αυτό είναι το σχέδιο Γκαρσία για την επιστροφή Βιεϊρίνια - Πότε θα είναι έτοιμος, ποιος ο ρόλος του

Sportdog Team
Αυτό είναι το σχέδιο Γκαρσία για την επιστροφή Βιεϊρίνια - Πότε θα είναι έτοιμος, ποιος ο ρόλος του

ΠΑΟΚ: Ο τραυματισμός του Δημήτρη Γιαννούλη έφερε τον Αντρέ Βιεϊρίνια σε πρώτο πλάνο, αλλά όσοι περιμένουν να ξαναδούν τον Πορτογάλο στο γήπεδο, θα πρέπει να έχουν υπομονή!

Ο Βιεϊρίνια επέστρεψε στον ΠΑΟΚ στις 22 Οκτωβρίου, αλλά όπως είναι ευνόητο, δεν είναι ακόμη έτοιμος να παίξει, καθώς μόλις αυτή τη βδομάδα μπήκε στις προπονήσεις.

Ο μέχρι πέρσι αρχηγός του Δικεφάλου βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό στις εξετάσεις που έκανε με την υπογραφή του συμβολαίου, έμεινε σε απομόνωση και μόλις τις τελευταίες μέρες πήγε στη Νέα Μεσημβρία.

Ο Βιεϊρίνια έχει ουσιαστικά να κάνει κανονική προπόνηση με την ομάδα σχεδόν 4 μήνες (η τελευταία του συμμετοχή ήταν ολιγόλεπτη στις 20 Ιουλίου στο παιχνίδι με τον Άρη και μην ξεχνάμε ότι προέρχονταν από θλάση) και όπως γίνεται αντιληπτό, έχει μείνει αρκετά πίσω, παρά τις ατομικές προπονήσεις, που έκανε όσο ήταν χωρίς ομάδα.

Αυτό φάνηκε και στα εργομετρικά που έκανε με την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ και πλέον ακολουθεί πρόγραμμα προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος και να είναι έτοιμος να μπει και πάλι στο γήπεδο για να παίξει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, για να μπορέσει να παίξει και να βγάλει 90λεπτο, ίσως χρειαστεί κι ένα διάστημα κοντά στον μήνα, ωστόσο ο Γκαρσία σκέφτεται να τον εντάξει σιγά σιγά στην ομάδα...

Μετά και από την επόμενη εβδομάδα, ο Βιεϊρίνια θα μπορεί ενδεχομένως να βοηθήσει για κάποια διαστήματα ως αλλαγή, κι ο προπονητής του ΠΑΟΚ, που τον γνωρίζει πολύ καλά και ξέρει και τι μπορεί να δώσει στην ομάδα του, αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά, θέλει να τον βάλει στο κλίμα.

Δεν θα πρέπει να κάνει εντύπωση αν σε κάποια από τα επόμενα παιχνίδια (με ΠΑΣ Γιάννενα στην Τούμπα στις 22/11 και την Λαμία εκτός έδρας στις 29/11) δούμε και τον Βιεϊρίνια στην αποστολή, περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους, για να αποκτήσει κι ο ίδιος ένα επιπλέον κίνητρο, μετά από τέσσερις μήνες μακριά από τα γήπεδα.

Όσοι, βέβαια, περιμένουν να δουν τον Βιεϊρίνια στη θέση του τραυματία Γιαννούλη άμεσα, θα... απογοητευτούν, καθώς αυτό δεν μπορεί να συμβεί.

Σε ότι αφορά τη θέση που θα παίξει ο Βιεϊρίνια, αυτό θα εξαρτηθεί από τον βαθμό ετοιμότητάς του και την δυνατότητα να ανταποκριθεί στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ.

Είναι γεγονός ότι ο Βιεϊρίνια κλείνει τον Ιανουάριο τα 35 του χρόνια και ο χρόνος είναι αμείλικτος, ωστόσο από την παρουσία του στις προπονήσεις και την εικόνα που θα έχει, θα αποφασιστεί και ο ρόλος του. 

Όπως είχε αποκαλύψει η FORZA, στη συζήτηση που έκανε με τον Φερέιρα, είχε ακούσει πως τον υπολόγιζε για την τριάδα στην άμυνα, αλλά αυτό πλέον δεν ισχύει.

Ο Βιεϊρίνια θα προτιμούσε να παίξει στον άξονα, πίσω από τον επιθετικό, ωστόσο η απόφαση ανήκει στον Γκαρσία.

Πηγή: FORZA

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags