Facebook Pixel Αυτό κι αν είναι είδηση: Οι Άγγλοι εξετάζουν επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα πριν τα Χριστούγεννα!
Ποδόσφαιρο
| 2020-11-18 13:08:00

Αυτό κι αν είναι είδηση: Οι Άγγλοι εξετάζουν επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα πριν τα Χριστούγεννα!

Sportdog Team
Αυτό κι αν είναι είδηση: Οι Άγγλοι εξετάζουν επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα πριν τα Χριστούγεννα!

H βρετανική κυβέρνηση διερευνά τις δυνατότητες επιστροφής των φιλάθλων στα γήπεδα πριν από τα Χριστούγεννα, όπως αποκάλυψε σήμερα το Sky Sports News, μετά τη χθεσινή συνάντηση κορυφής, μέσω τηλεδιάσκεψης, μεταξύ κυβέρνησης, ομοσπονδίας (FA), Premier League, EFL, Kick It Out και άλλες ενώσεις  φιλάθλων. 

Όπως σημειώθηκε η κατάσταση θα αξιολογηθεί περαιτέρω πριν από τις 2 Δεκεμβρίου, όταν λήγουν περιορισμοί από το lockdown στην Αγγλία.

Σύμφωνα με το  Sky Sports News, η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου δεν είναι έτοιμη να δώσει συγκεκριμένες ημερομηνίες για το πότε οι φίλαθλοι μπορούν να επιστρέψουν στα γήπεδα, αλλά εξετάζει τη δυνατότητα να επιτρέψει στους φιλάθλους να επιστρέψουν σε αγώνες ποδοσφαίρου στην Αγγλία πριν από τα Χριστούγεννα, εάν τα ποσοστά μόλυνσης είναι χαμηλά. 

Η Premier League είχε προηγουμένως εκφράσει απογοήτευση για την περαιτέρω καθυστέρηση  της επιστροφής των φιλάθλων στα παιχνίδια, αναφέροντας ότι  «οι φίλαθλοι στα γήπεδα θα είναι εξίσου ασφαλείς ή ακόμα πιο ασφαλείς από οποιαδήποτε άλλη δημόσια δραστηριότητα που επί του παρόντος επιτρέπεται».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags