Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Βόμβα! Χτυπάει κορυφαίο χαφ της Superleague ο ΠΑΟ - Παίζει σε top ομάδα - Τον θέλει κι ο Ολυμπιακός!
| 2020-11-18 20:28:00

Βόμβα! Χτυπάει κορυφαίο χαφ της Superleague ο ΠΑΟ - Παίζει σε top ομάδα - Τον θέλει κι ο Ολυμπιακός!

του Νίκου Στεργίου
Βόμβα! Χτυπάει κορυφαίο χαφ της Superleague ο ΠΑΟ - Παίζει σε top ομάδα - Τον θέλει κι ο Ολυμπιακός!

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο Ιανουάριος πλησιάζει και μπορεί να μην γνωρίζουμε ακόμα, εάν θα μπορούμε να κυκλοφορήσουμε έξω ή θα υπάρχει το lockdown, ωστόσο οι ομάδες ξέρουν καλά πως θα έχουν το… ελεύθερο για να βγουν και πάλι στη μεταγραφική αγορά και να καλύψουν τα κενά τους.

Γι’ αυτό λοιπόν και ο Λάζλο Μπάλονι, που ήρθε στον Παναθηναϊκό μεσούσης της σεζόν, περιμένει να ανοίξει το σχετικό παράθυρο και να… τρέξουν οι μεταγραφές που έχει ζητήσει. Ο Ρουμάνος θεωρεί ότι το ρόστερ του Τριφυλλιού χρειάζεται ενίσχυση, ωστόσο είναι άγνωστο ακόμα εάν ο Γιάννης Αλαφούζος θα δώσει το «οκ» για μία, δύο ή και περισσότερες κινήσεις.

Το πρώτο όνομα λοιπόν που έχει πέσει στο τραπέζι είναι του Λούκας Σάσα, το συμβόλαιο του οποίου με τον Άρη ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Μπορεί πέρυσι να αποτελούσε βασικό στέλεχος της ομάδας των Κίτρινων, όμως φέτος έχει χάσει τη θέση του και το μέλλον του βρίσκεται στον αέρα. Οι συζητήσεις του με τη διοίκηση για επέκταση της συμφωνίας τους δεν έχουν προχωρήσει και οι πιθανότητες, τη δεδομένη στιγμή, δείχνουν πως θα αποχωρήσει.

Ο Παναθηναϊκός λοιπόν είναι μία από τις ομάδες, οι οποίες προσέγγισαν τον έμπειρο χαφ για να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας από το επόμενο καλοκαίρι ή ακόμα και τον Γενάρη, εάν βρεθεί τρόπος να φύγει από τους Θεσσαλονικείς. Οι Πράσινοι έχουν μπει… δυνατά στην υπόθεση και μάλιστα θεωρούν πως έχουν αρκετά καλές πιθανότητες να κερδίσουν την υπογραφεί. Επιπλέον, πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν πως στις διαπραγματεύσεις αναμένεται να εμπλακούν και άνθρωποι που είχαν κάνει τη… δουλειά με τον επίσης Βραζιλιάνο, Ζοσέ Μαουρίσιο!

Το Τριφύλλι πάντως δεν είναι η μοναδική ομάδα που τσεκάρει τον Σάσα. Πρόκειται άλλωστε για έναν πολύ ποιοτικό παίκτη και το γεγονός πως μένει ελεύθερος σε λίγους μήνες, κάνει ακόμα πιο ελκυστική την περίπτωσή του. Για την ώρα δεν έχουν διαρρεύσει τα ονόματα των «μνηστήρων», ωστόσο πρέπει να θυμίσουμε πως το προηγούμενο καλοκαίρι, υπήρχε έντονο… φλερτ με τον Ολυμπιακό και μάλιστα ο Βραζιλιάνος είχε χαρακτηριστεί ως «καψούρα» του Πέδρο Μαρτίνς!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έτσι… απογειώνεται ο ΠΑΟ – Τεράστια ανατροπή – Πάνω από Ολυμπιακό και με μεγάλη διαφορά!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags