Facebook Pixel Sportdog.gr | Καμβάς ζωγραφικής το σώμα του Γκριεζμάν! Δείτε τα τατουάζ του (ΦΩΤΟ)
| 2020-11-20 06:35:00

Καμβάς ζωγραφικής το σώμα του Γκριεζμάν! Δείτε τα τατουάζ του (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Καμβάς ζωγραφικής το σώμα του Γκριεζμάν! Δείτε τα τατουάζ του (ΦΩΤΟ)

Σε καμβά ζωγραφικής έχει μετατρέψει το... σώμα του ο αστέρας της Μπαρτσελόνα, Αντουάν Γκριεζμάν. Ο Γάλλος διεθνής επιθετικός είναι γνωστός για τα τατουάζ που έχει σε κάθε σημείο του κορμιού και το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) παρουσιάζει αυτά που έχουν ξεχωριστή σημασία για τον ίδιο. 

HOPE (https://www.instagram.com/p/BNHzagFgvn1/)

Μερικά από τα πιο εμφανή τατουάζ του Γκριεζμάν βρίσκονται στην άρθρωση του δεξιού χεριού του, όπου ξεχωρίζουν τα γράμματα H, O, P και E, τα οποία συνθέτουν τη λέξη «ΕΛΠΙΔΑ» (σ.σ. HOPE), που χρησιμεύει για τον ίδιο τον επιθετικό ως πηγή κινήτρου.

F.A.M.E. (https://www.instagram.com/p/BCqMW5BBsP6/)

Ο Γκριεζμάν φέρει ακόμη μία λέξη με τέσσερα γράμματα στο πλάι του δεξιού του βραχίονα: FAME. Πολλοί... έμειναν στη μετάφραση της λέξης, που σημαίνει φήμη, αλλά ο Γάλλος αναφέρεται στο άλμπουμ του Κρις Μπράουν με τίτλο «F.A.M.E.», το οποίο αποτελεί συντομογραφία του «Forgiving All My Enemies» (σ.σ. Συγχωρώντας όλους τους εχθρούς μου).

Κομποσκοίνι (https://www.instagram.com/p/BXleUGzAzjj/)

Εκτός από το τατουάζ «FAME», η τέχνη... ξεχειλίζει στο δεξί χέρι του Γκριεζμάν, όπου ξεχωρίζει ένα κομποσκοίνι λαιμού με χάντρες, σταυρό, αστέρια και τα αρχικά των ονομάτων των μελών της οικογένειάς του.


Χριστός ο Λυτρωτής (https://www.instagram.com/p/BVmAb_EAvYl/)

Αυτό το τατουάζ σπάνια εμφανίζεται καθώς βρίσκεται στο δεξί μπράτσο του Γκριεζμάν, αλλά όποτε σηκώνει ψηλά τα χέρια διακρίνεται η εικόνα του Ιησού Χριστού. Δίπλα στην εικόνα υπάρχει ακόμη μία απεικόνιση με τον Χριστό τον Λυτρωτή.

Ο Μικρός Πρίγκιπας (https://www.instagram.com/p/BWiI5awA4kj/)

Ο θριαμβευτής του Παγκοσμίου Κυπέλλου έχει επίσης τατουάζ στο εσωτερικό του δεξιού καρπού του μετάφραση από τα αραβικά μιας γραμμής από το πασίγνωστο βιβλίο του Γάλλου συγγραφέα, Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ, «Ο Μικρός Πρίγκιπας», και το οποίο γράφει: «Κάντε τις ζωές σας ένα όνειρο και το όνειρό σας μια πραγματικότητα». 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags