Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Κάρλος Ζέκα: Μίλησε στην ΕΡΑ σπορ
| 2020-11-19 12:41:00

Ατακάρες Ζέκα για Εθνική ομάδα και το ντέρμπι του Παναθηναϊκού - Αποθέωσε Ολυμπιακό!

Sportdog Team
Ατακάρες Ζέκα για Εθνική ομάδα και το ντέρμπι του Παναθηναϊκού - Αποθέωσε Ολυμπιακό!

Παναθηναϊκός - Κάρλος Ζέκα: Μίλησε στην ΕΡΑ σπορ!

Για το παιχνίδι με την Σλοβενία: «Ήταν ένας τελικός για εμάς. Έπρεπε να νικήσουμε. Κάναμε τα πάντα για να νικήσουμε. Όμως, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Αν δεν ήταν ο Όμπλακ θα παίρναμε τη νίκη. Είμαι περήφανος για όλα τα παιδιά, τους προπονητές και για τη δουλειά που έγινε».

Για το μέλλον της ομάδας: «Βλέπω καλά πράγματα στο μέλλον για την Εθνική. Υπάρχει μέλλον, καθώς έχουμε νέα παιδιά. Θέλουν να πάνε μακριά την Εθνική. Και ο προπονητής κάνει πολύ καλή δουλειά. Θέλουμε να παίζουμε με καλύτερες ομάδες. Γι’ αυτό πρέπει να πάμε σε άλλο γκρουπ, εκεί που αξίζει να είναι η Εθνική. Χρειάζεται υπομονή για να βελτιωθούμε. Δεν χρειάζεται βιασύνη. Εγώ είμαι σίγουρος πως αυτή η δουλειά που γίνεται στην Εθνική, θα τη φέρει πιο ψηλά».

Για τα προκριματικά του μουντιάλ: «Ο στόχος είναι να προκριθούμε στα τελικά του μουντιάλ. Μπορούμε όλοι να το ονειρευόμαστε. Και θα κάνουμε ότι μπορούμε από την πλευρά μας για να το πετύχουμε».

Για τη δυσκολία στο σκοράρισμα: «Νομίζω ότι έχουμε πολύ ποιότητα μπροστά. Έχουμε καλές μονάδες. Όμως, από την άλλη, θα πρέπει να βελτιώσουμε αυτό το κομμάτι. Θα δουλέψουμε σε αυτό τον τομέα. Όπως δουλέψαμε κι αυτή την εβδομάδα. Δεν καταφέραμε, βέβαια, να βάλουμε γκολ. Όμως, νομίζω στη συνέχεια τα πράγματα θα είναι καλύτερα».

Για τη δική του εμφάνιση: «Είμαι καλά. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, στην Εθνική. Είναι κάτι πολύ ωραίο για μένα. Αισθάνομαι πολύ καλά. Νομίζω χθες έπαιξα πολύ καλά. Τώρα πρέπει να συνεχίσω και να προσπαθήσω να παίξω ακόμα καλύτερα για την ομάδα».

Για το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ελλάδα: «Κάνει πολύ κρύο στη Δανία. Τώρα θα γυρίσω κι ελπίζω να κερδίσουμε τα επόμενα ματς γιατί δεν ξεκινήσαμε καλά. Αγαπώ πολύ την Ελλάδα. Την έχω πάντα στην καρδιά του. Έχω στο μυαλό μου να γυρίσω. Δεν μπορώ να ξέρω, όμως τι θα γίνει. Ίσως αργότερα…»

Για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό: «Έχει ένα σημαντικό παιχνίδι ο Παναθηναϊκός. Εύχομαι να το κερδίσει αυτό το ντέρμπι. Με προβλήματα ή χωρίς προβλήματα είναι ντέρμπι. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα. Ένα τέτοιο ντέρμπι δεν το έχω ξαναζήσει αλλού στην καριέρα μου. Αυτά τα παιχνίδια θέλουν λίγο απ’ όλα. Αυτός που θα τρέξει περισσότερο, που θα παλέψει περισσότερο, που θα τελειώσει τις ευκαιρίες μπορεί να κερδίσει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags